Omul de fier...


Cum se poate sa nu il cunoasteti pe "Omul de fier"?! Atunci dati-mi voie sa il prezint...
"Omul de fier" e un om bun, surd la insulte, orb la rautati, e nesimtit atunci cand primeste palme pentru ca nu le da inapoi. Este primul care sare in ajutorul unui om cand cade, il ridica cu bratul sau de fier si ii da un impuls, ca sa isi poata relua drumul in viata.
El nu rugineste cand lacrimile durerii sufletesti ii curg in valuri pe obrazul lucios, este inoxidabil; nu are nevoie de revizie tehnica...pe dinafara este capabil sa se repare singur,ramane intact chiar si dupa ce trece prin probe de foc sau urgii devastatoare.
Acest om este un exemplu bun pentru oricine, trebuie doar sa stii sa il recunosti pe "Omul de fier" in persoana de langa tine. Daca esti capabil de acest lucru, vei descoperi o lume mai buna, posibil ca acest "super erou" sa existe undeva ascuns si in adancul sufeltului tau. Daca esti in stare sa-l scoti la lumina, indubitabil vei fi si tu parte a unei lumi mai bune!
Probabil, deja ai realizat ca "Omul de fier" nu exista, ca este doar un personaj , parte a unei povesti zamislite de imaginatia mea visatoare, acest personaj in mintea mea, are o experienta de viata tumultoasa, trairile lui interioare sunt scoase la suprafata de faptele oamenilor. El este surd, orb si mut...dar traieste in fiecare dintre noi, iese la lumina chiar si printr-un singur gand, chiar si printr-o vorba rostita cu intentii bune...
Nimeni nu l-a vazut vreodata in carne si oase, nici macar eu, nimeni nu este un "om de fier" veritabil, dar un lucru e cert, acest erou va ii va razbate intr-o zi pe rivalii sai "Rautatea","Necredinta", "Rea-vointa" si aliatii lor.
Asa ca te sfatuiesc sa "crezi incredibilul si vei primi imposibilul"! "OMUL DE FIER" exista!

Comentarii

  1. ce mult imi place aceasta povestioara:>
    ft taree;;)
    Omul de fier rullz :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Aham, reguli nescrise...trebuie doar sa vezi si partea buna din oameni, nu doar pe cea rea pe care o vedem des :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt de acord cu tine...Acest "Om de fier" stie mereu cum sa ma ajute...;o3

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)