Terapia prin zambet


Esti un om extraordinar, nu are rost sa te lasi descurajat de atata lucru, fa cum crezi tu de cuviinta sa treci si peste aceasta piedica, sigur te vei descurca, am incredere.
Desi ai impresia ca ai ramas singur, sunt absolut convinsa ca daca ceri ajutorul, macar unui singur cunoscut, nu-ti va intoarce spatele, deci zambeste, nu esti singur!
Arati bine, sunt sigura ca daca ai ridica macar putin colturile gurii ai fi foarte frumos (frumoasa), haide, asa, esti pe drumul cel bun, mai ridica colturile inca un pic, perfect. Acum ca arati grozav, ridica-te de langa calculator, mergi pana la oglinda, priveste-te!
Ce vezi? Un om fericit? Asa.
Acum inchide calculatorul si o data cu el, toate grijile tale, iesi afara sau intr-un parc cu noul tau zambet.
Vezi cum reactioneaza oamenii, cand trec pe langa tine accentueaza zambetul, majoritatea iti vor zambi, incearca acest lucru si cu copii sau bebelusii, ei iti vor zambi garantat.
Am facut si eu toate aceste lucruri, e in firea umana sa zambeasca, un copil a inceput sa se intreaca cu mine, cine are zambetul mai larg si mai frumos, nu e nevoie sa iti arati dantura, daca nu esti mandru de ea, zambeste cum te simti bine!
Am aici un film care sa va sara in ajutor. ;)
Asa te sfatuieste OdF (Omul de Fier).

Comentarii