Lumea secretă a lui Arrietty


Un film numai bun pentru duminici. O poveste încântătoare, un anime cu imagini cum numai în basm mai poți întâlni, pe scurt Lumea secretă a lui Arrietty. 
  Povestea pe scurt: Aeeietty, o tânără miniaturală de 14 ani ce trăieşte împreună cu familia ei sub o casă. Ei îşi duc traiul de zi cu zi împrumutând diverse obiecte şi mâncare de la locatari. Când îşi însoţeşte tatăl pentru a face primul împrumut, Arrietty este văzută de Sho, un băiat bolanv de inimă ce locuieşte temporar în casă. Sho este bine intenţionat, iar Arrietty ajunge să lege o prietenie cu acesta, până când menajera Haru îi descoperă pe omuleţi şi face tot posibilul să îi prindă. Acest lucru îi determină să îşi găsească altă căsuţă în care să locuiască.
 Acesta este unul dintre filmele de genul anime pe care le-am urmărit cu plăcere, pe lângă SandyBelle care e destul de vechi deja. Țin să menționez că nu sunt un fan înfocat al genului de animație  japoneză -anime-.


p.s Las aici un link unde puteţi urmări tot filmul.

Comentarii

  1. Frumusel ... imi aduce putin a "The Tale Of Despereaux" prin legatura dintre "propietari si chiriasi".

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, e un film dragut cu persiaje impresionante.Povestea nu e cine stie ce, dar peisajele m-au impresionat. Merita sa-l vezi! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)