Înainte de culcare #3


Zilele acestea citesc Cianură pentru un surâs de Rodica Ojog-Brașoveanu. Nu am mai citit nimic de această autoare. Știu că e autoare de romane polițiste poreclită și Agatha Christie de România. Cartea e destul de bună, din cele treizeci de pagini citite până acum pot să spun că îmi place. Titlul e expresiv iar misterul planează la fiecare pas.
******

Azi când am fost la cumpărături am observat că au mai adus cărți în stocul de cărți de la Adevărul, m-am mai uitat și am văzut că au Moby Dick de  Herman Melville, am zis de ce nu, dacă tot aveau preț pe care nu-l poți ignora?
****
Azi sunt fericită, am aflat mult așteptatele rezultate de la Examenul maturității,  examen la care adulții dau rău de tot în minte copiilor în ultimii ani. Ați văzut cât tam tam au făcut și anul acesta cu Bacul? Cât spam au făcut cu rezultatele de la bac nenorociții aștia pe net? Cred că unii au afișat rezultatele înainte să se corecteze lucrările :)) și asta numai pentru trafic.
Voi cum v-ați descurcat? Vă felicit de pe acum pentru că sigur ați rezistat cu stoicism presiunii camerelor web de la examene, presiunii desfacerii plicului cu subiecte sau chiar a afișării rezultatelor pe net sau la avizier. Vă felicit și vă urez baftă pe viitor!!! Și la cât mai puțină tangență cu Ministerul Educației și Cercetării din țara noastră. :)

Comentarii

  1. Am citit Cianura pentru un suras acum cativa ani si chiar mi-a placut. In schimb Buna seara, Melania, continuarea, nu m-a atras deloc si am renuntat.
    Spor la lectura!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lectură plăcută! E super drăgălașă poza. ^^
    Te felicit pentu că ai trecut peste acest obstacol și îți doresc mult succes și la admitere, pentru că asta e ceea ce contează.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Tu cum te-ai descurcat? Banuiesc ca si tu ai luat cu bine examenele :D Felicitari si tie si bafta la admitere! :)

      Ștergere
  3. Bravoooo! felicitari! succes mai departe. cand incepe admiterea la teatru?
    Am citit ceva de ea, nu imi mai amintesc ce, dar am retinut numele ca fiind scriitor bun, desi stilul nu ma atrage prea mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Admiterea incepe teoretic in 22, dar eu merg practic de saptamana viitoare ca fac si pregatire la facultate. :)
      Despre carte, sa stii ca e buna...eroina romanului e neasteptat de misterioasa si plina de surpirze. :)

      Ștergere
  4. Am citit si eu Cianura pentru un suras si Buna seara, Melania! si mi-au placut foarte mult. Ti-as recomanda toata seria cu Melania Lupu. Este geniala! Spor la citit!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)