Înainte de culcare# 5

Zilele acestea citesc volumul doi din trilogia "Forţele răului absolut" de Kelley Armstrong, seria am început-o anul trecut și din lipsă de timp și de motivație n-am reușit să o termin. Acum sunt la mijlocul volumului al doilea Revelația.
Seria o urmărește pe Chloe Saunders, o adolescentă fugită dintr-un sanatoriu în care erau cazați niște adolescenți cu puteri paranormale. În volumul acesta Chloe încearcă să scape de urmăritori alături de prietenii săi.
Până mai citesc eu din ea, Toto se descurcă, își face fotografii, așa nonșalant.


Vi se pare normal? Toto, un arlechin de 19 ani să se poarte atât de copilăresc?! El mă iubește necontenit de nouăsprezece ani. Nu cred că mi-a spus vreodata o vorbă care să ma supere sau care să ma rănească. Eu l-am ignorat de multe ori, dar el mă iartă necontenit și mă îmbrățișează...asta îi este meseria, așa îi e scris în fișa postului. :)
Voi aveți jucării sau obiecte care vă sunt mereu aproape? Care vă leagă de copilărie, de tinerețe, de persoane dragi?

Comentarii

  1. Am citit anul trecut intreaga trilogie dintr-o suflare si mi-a placut foarte mult. Sper sa-ti lase si tie o impresie buna.
    Si nu pot spune ca m-am atasat atat de tare de vreo jucarie. Singura jucarie de care am cu adevarat atasata era o papusa (nu de genul papusilor barbie) si de altfe singura papusa care a rezistat impreuna cu mine, dar de care m-am "distantat" in momentul cand parintii m-au facut sa nu mai dorm cu ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau sa aud ca te-ai "departat" de papusa :( poate o vei tine ca amintire. :)

      Ștergere
  2. Spor la citit, sunt curioasă și eu cum e seria! Intenționez să o cumpăr în viitor. :D

    E tare drăgălaș Toto al tău. Până acum vreo 2-3 ani, aveam un urs de jucărie de aceeași vârstă cu mine. O ducea cam rău, săracul, se tot rupea, iar eu îl tot coseam... Nu am remarcat când a dispărut, dar intuiția îmi spune că a sfârșit cam tragic. :|

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bietul ursulet. E trist sa pierzi un obiect care te leaga de copilarie ...si Toto a suferit cateva operatii cu ac si ata si cateva spalari la masina, dar a supravietuit :)) e destul de murdar si acum, parca nu ma mai incumet sa-l spal.

      Ștergere
  3. Am vrut să-mi această trilogie, dar unele păreri m-au cam descurajat. În orice caz, aştept să o aflu şi pe a ta :D.

    Da, am chiar multe jucării care îmi sunt aproape şi care mă leagă de copilărie :o3. Cel mai drag îmi este un urs panda de aproximativ jumătate de metru. Îl cheamă Uili :) şi l-am primit când am împlinit şase ani. El ştie pe îndelete ce cărţi am citit :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D Sigur Uili e un bun sustinator...ursi inca mai am si eu cativa, dar tot Toto ramane veteran. :))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)