..dor de casă


Acasă este locul în care îi lași pe cei dragi, chiar dacă tu pleci la o mie de kilometri distanță. Acasă este locul la care te gândești imediat ce te urci în tren. Este locul în care vei reveni cu supărările, bucuriile și cu amintirile. Acasă este locul de care aparții.
Nu am lipsit mult... dar plecarea m-a epuizat. În interior îmi doresc să fug în locuri exotice. stranii, în locuri depărtate de lumea dezlănțuită, dar când plec de acasă mă apucă nostalgia.
Aș vrea să hoinăresc în voie pe străzi lăturalnice, printre clădiri vechi, ca o fantomă, fără ca nimeni să mă vadă, fără ca nimeni să mă audă, fără ca nimeni să observe... și în același timp aș vrea să fiu mereu acasă.
Aș vrea să nu depind de nimeni, să nu fie nimeni nevoit să mă aștepte și nici eu să nu aștept. Aș vrea să fiu în toate locurile pe care le iubesc și în același timp să fiu acasă. Acasă este locul pe care îl iubesc cel mai mult, aici sunt oamenii pe care îi vreau, îi cunosc și mă cunosc. Acasă pot să mă pierd liniștită, nu mă voi rătăci niciodată prea tare... cu toate acestea, vreau să mai văd lumea!

Comentarii

  1. Bine te-am regăsit! Acasă e o stare de spirit. Poți să fii mereu acasă dacă ai oamenii potriviți lângă tine. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu, de multe ori nu mi-a fost dor de casa cat am fost plecata, poate din cauza ca mai mereu stau in casa...
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)