Înainte de culcare #10 - Minciuni pe canapea


Acum, de câteva zile, Înainte de culcare citesc Minciuni pe canapea de Irvin Yalom. Merge greu, nu prea am timp, iar când am mă fură alte îndeletniciri.
Lectura nu este foarte grea, dar e interesantă. Urmărește viața mai multor persoane care se confruntă cu probleme în căsnicie și apelează la ajutorul unor psihanaliști pentru a trece peste. Ne sunt împărtășite și discuțiile pe care le au pacienții cu psihanalistul.
Sper să nu mai dureze mult până când voi termina cartea, sunt curioasă ce se întâmplă și mai departe.
Voi ce mai citiți Înainte de culcare? Sper că nu ați uitat de provocare!

p.s. după cum se vede, nu am o fotografie realizată de mine pentru provocare... apropo, vine toamna...sezon de alergii ... brr. no me gusta!

Comentarii

  1. Haha! Toamna este anotimpul meu preferat :)) " dă best"
    Suna foarte interesanta cartea. O voi pune pe lista. (am una kilometrica si asta de o luna, decand mi-am facut blog)
    Voi posta si eu maine un Inainte de culcare, am gasit Nascuta la miezul noptii si pare ineresanta.
    O seara faina si spor la citit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am citit născută la miezul nopții, dar sunt curioasă despre ce e vorba, deși cred că e din genul YA și nu prea îmi plac. Oricum, aștept cu nerăbdare părerea.

      Ștergere
  2. Hei, eu chiar acum citesc De 19 ori Katherine, care pare chiar interesantă. Am auzit câteva păreri despre Minciuni pe canapea, poate o s-o citesc cândva :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit de autorul cartii "De 19 ori Katherine", cred ca e cel care a scris "Sub aceeasi stea", daca nu ma insel. Am auzit ca sunt carti fainute. :)

      Ștergere
  3. Păi eu citesc „Îngerul de catifea”, mai am foarte, foarte puțin și o termin. Nu îmi sună prea intrigantă cartea „Minciuni pe canapea”, mie îmi plac mai mult cărțile care te țin mereu în suspans și sunt imprevizibile. Lectură plăcută!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum am ajuns la partea in care apar ceva intrigi in carte.. si am citit cam 80 de pagini.. Lectura placuta si tie! :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)