Înainte de culcare continuă și în 2014


M-am gândit că ar fi o idee bună să reluăm provocarea despre lecturile dinainte de culcare. Așa că Înainte de culcare continuă și în acest an, am deschis rubrică pentru cei care participați și în 2014.
Rog doritorii să lase comentariile în legătură cu înscrierea la pagina Înainte de culcare 2014. Voi updata periodic listele. Găsiți de asemenea și lista cu participanții din 2013. După cum vedeți am schimbat puțin imagine, dar regulile și ideea principală rămân la fel.



Înainte de culcare, chiar dacă dorm de amiază sau citesc înainte să mă culc noaptea - citesc Copilul divin de Pascal Bruckner.. Personajul principal, până acum, este Madeleine, o viitoare mămică foarte paranoică. Ea și-a pus în plan să facă din copilul încă nenăscut un geniu, pentru acest lucru, din timpul sarcinii se supune unor tratamente ciudate în speranța că își va atinge scopul.
Cartea îmi lasă un gust amar, dar sunt curioasă de ce va urma și vreau să văd dacă își va duce planul neobișnuit la final sau va eșua.

Comentarii

  1. Îmi place ideea! Anul acesta voi participa și eu. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Succes cu provocarea! Anul acesta nu voi participa deoarece anul trecut nu m-am ținut de ea. Cartea are o idee interesantă, dar depinde mult de modul în care o scrie autorul. Lectură plăcută!

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow! Super idee ! Anul acesta vreau sa particip si eu.
    Interesanta cartea. M-ai facut curioasa si cred ca o voi citi si eu!

    Ziua buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madeline, ma bucur sa vad ca te tenteaza cartea. Astept sa vad cu ce carti vei lua parte la provocare. :)

      Ștergere
  4. Ma bag si eu! :) Chiar ma intrebam acum cateva zile daca nu se poate relua provocarea...

    RăspundețiȘtergere
  5. Pare o provocare interesanta, daca reusesc sa particip, te anunt.
    Apropo, organizez un concurs, daca esti interesata link-ul aici: http://in-love-with-books002.blogspot.ro/2014/08/concurs-2-castiga-o-carte.html
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bia, voiam să te întreb dacă există vreo dată limită. Putem participa oricând? De exemplu, să zicem că cineva vrea să participe și nu poate, fiindcă pleacă în vacanță și se întoarce pe 24. Poate cineva-ul să participe de atunci încolo? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E nelimitat, poti sa participi cand ai inspiratie si vrei sa iti impartasesti parerile despre lectura in curs, nu are deadline, nu are frecventa obligatorie, tine de disponibilitatea si dorinta fiecarei persoane in parte. :) Singurele mele cerinte sunt cele de a pune banner-ul cu link pentru blog, si de a mentiona in postare, tot cu link-uri, pagina provocarii (ca in exemplul de la pagina provocarii).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)