Desene mai noi si mai vechi, înainte de culcare



Acesta e de azi, 07.09/13

Fiica și mama
 Nu m-am mai lăudat de un secol cu operele mele...așa că aici sunt câteva din ultimele realizări, cele cu care nu îmi e rușine.
Înainte de culcare n-am mai facut de hă hă hă, multă vreme și văd că nici voi...lipsă de timp.
Acum citesc Proiect divin de John Saul... o prietenă m-a corput să încerc ceva de la acest autor și până acum cartea pare bună.
Nu am apucat să pun eu poză făcută de mine, oricum cartea e de la bibliotecă și nu îmi place să fac fotografii cărților care nu îmi aparțin. Nu întrebați de ce, pentru că nu am un răspuns.  Nu am răspuns nici la întrebarea de ce fac poze cărților, probabil ca să mă pot lăuda online cu ce mult citesc... măcar cu atât să mă pot și eu lăuda. Uneori îmi e dat să vad persoane mai tinere decât mine care citesc și au citit cărți de care eu abia am apucat să aud, le admir și le felicit!
Voi ce mai citiți? Dacă mai aveți postări cu Înainte de culcare vă rog din inimioară să postați link-urile  aici. Din 15 septembrie va înceta această provocare. Mă gândesc la o alta care sper să prindă și să fie în trend cu începerea școlii. Rămâneți aproape. :)

Comentarii

  1. Desenele sunt geniale. Cel mai mult imi place al doilea. :x ♥ Spor la citit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar la fix! Ți-am văzut desenul aseară și mă întrebam: "oare de ce nu mai postează Bia desene pe blog?". Toate sunt minunate, dar ultimul e preferatul meu. :x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am mai apucat de mult sa desenez si n-am prea avut ce sa postez :) Ma bucur ca iti plac... desi sunt cam varza uneori :)))

      Ștergere
  3. Al treilea desen mi se pare cel mai tare! Am citit si eu 2 titluri de Saul si imi place cum scrie <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumoase sunt desenele <3. Ar trebui să-ţi faci cont pe desenatori.ro, queeky.com sau ratemydrawings.com :D. Îmi place foarte mult al doilea :D.
    Abia aştept recenzia cărţii lui John Saul ^^.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. desenele sunt facute pe desenatori.ro si am cont si pe rmd. mersi :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)