Descrie coperta,citește cartea-Provocare



Salutare și AN NOU FERICIT!
Ce mai faceți? Cum sunteți?
M-am gândit să vă  provoc și în acest an cu ceva, ca să nu vă plictisiți. Mai știți provocarea Înainte de culcare de anul trecut? Cine ar putea să o uite, a fost amuzant să citim și să ne fotografiem cărțile așteptându-ne cuminți pe pat ca să ne îndulcim înainte de somn.
Eu sunt o leneșă și de multe ori nu am chef să descarc fotografiile din aparat, și așteaptă ele pe cardul de memorie până se umplu de praf bietele. Așa că mi-am propus să vă scutesc de o treabă și să vă provoc în același timp.
 Ei, acum nu vă mai cer să fotografiați coperta ci să o vizualizați atent. Puneți-vă creativitatea la lucru și descrieți pe blog ce impresie vă face coperta, ce imagine vedeți imprimată pe ea, dacă ați citit cartea spuneți-ne dacă are legătură cu acțiunea. Cum e scris titlul cărții, numele autorului sau editura. Dacă vă place ori nu (coperta cărții).
Știu nu e bine să judeci cartea după copertă, dar ăsta e un joc, așa că luați-l ca a tare.
Dacă doriți să participați, vă rog să preluați imaginea din această postare și să o afișați în postarea cu descrierea copertei și/ sau în bara laterală a blogului. Să puneți în postarea voastră sintagma: BuburuzaBia a lansat această provocare. Pe BuburuzaBia vă rog să puneți link la această postare.
Puteți să faceți această provocare și pe rețelele de socializare, în caz că nu aveți blog, și să puneți un simplu link spre provocare.
După ce ați scris articolul vă invit să reveniți și să-mi spuneți că participați (lăsați un link în comentariu aici), voi face o listă cu cei care participă.
Mulțumesc pentru timpul acordat lecturii! :D
Vă las un exemplu:


Cartea aleasă este Necunoscuta de la Wildfell Hall de Anne Bronte. Are copertă cartonată. Pe prima copertă apare o  pictură cu o tânără îngândurată, îmbrăcată în haine de epocă. Femeia poartă o rochie roșie sau un șal în această culoare, o pălărie neagră. Chipul ei este liniștit, are buze cărnoase și ochi destul de mari, de sub pălărie se zăresc câteva bucle roșcate. Își ține mâna dreaptă sub bărbie, pe mână poartă o mănușă din dantelă neagră și aproape de mâneca rochiei se vede o brățară aurie.
Este înconjurată de flori. Coperta oferă cărții un aer misterios de epocă . Îmi place mult și sunt de părere că are legătură cu cartea. Am citit destul de puțin din ea din lipsă de timp și răbdare.
Titlul cărții este scris cu alb, literele sunt înclinate, numele autoarei și a seriei din care face parte cartea sunt inscripționate cu auriu în partea de sus.
Pe ultima copertă avem aceeași imagine cu femeia înconjurată de o inimioară, câteva titluri de cărți apărute în  serie și o descriere a romanului.
BuburuzaBia a lansat această provocare.


Postările altor bloguri

Un om cu multe doruri

Comentarii

  1. An nou fericit si plin de prosperitate! :* Succes cu blogul!
    Interesanta provocarea. Poate ma bag si eu. :-?? Momentan am cam multe pe cap si multe postari de facut da' who cares? Te anunt cand ma hotarasc. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Particip cu postarea asta : http://lumeaprintr-oclepsidra.blogspot.ro/2014/01/provocare.html

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)