Turtă dulce și cărți

   Încep prin a-mi cere scuze pentru că nu postez încă recenzia de la Casa tunetului de Dean R. Koontz, mai am încă puțin de citit și nu vreau sa o scriu fără să citesc tot.
Azi mi-am făcut plinul cărți, am luat de la elefant.ro câteva e-book-uri în engleză de Charles Dickens  și Dracula de Bram Stoker (pe care nu cred că o să le citesc prea repede,dar erau gratuite) și unul în română Celelalte povești de dragoste scris de Lucian Dan Teodorovici, care sună foarte tentant.
  Pe lângă asta, după ce am trecut,azi, prin târgul meșterilor populari unde am halit o mizeșe (turtă dulce,vezi poză) și am văzut niște dănțauși am tulit-o la cumpărături în supermarket.
   Acolo am rămas mai bine de un sfert de oră lângă rafturile cu cărți, ca de obicei, și am dat peste o super ofertă, de care m-am bucurat nespus și desigur am profitat. Așa că am cumpărat fără să stau pe gânduri cartea Îngerul păzitor de Danielle Steel și cartea Umbrele trecutului de Mary Jo Putney, de care sunt de asemenea foarte entuziasmată. Voi pune descrierile duupă fotografie.


Îngerul Păzitor de Danielle Steel  La șaptesprezece ani, Johnny Peterson  pare să aibă înainte un viitor plin de speranțe și de promisiuni, până când un cumplit accident de mașină transformă în tragedie viețile tuturor celor care l-au cunoscut și îndrăgit. 
Nimeni însă nu e mai afectat de cumplita dramă ca mama lui, Alice, pentru care relația cu fiul cel mare a fost întotdeauna motiv de mândrie și bucurie. [...]
O poveste de neuitat despre dragoste și renunțare, credință și șanse renăscute, Îngerul păzitor este o celebrare a speranței și a iertării, și mai ales a minunilor care se pot întâmpla oricând în viață.


și

Umbrele trecutului de Mary Jo Putney În calitate de unic moștenitor al contelui de Daventry, maiorul Alexander Randall are datoria să-și găsească o soție și să asigure descendența titlului. Mireasa perfectă pentru un bărbat în poziția lui ar fi o tânără de familie bună, dar femeia care-i bântuie visele este Julia Bancroft, o moașă dintr-un sat liniștit, urmărită de un trecut tulbure, care-o aduce sub protecția maiorului.[...]
Seria Destine nobile continuă cu o nouă poveste romantică, despre pasiune și onoare.
Mary Jo Putney este unul dintre cei mai bine vânduți autori americani de ficțiune romantică, bucurându-se de o prezență permanentă în topurile New York Times, Wall Street Journal și Publishers Weekly.
Premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America
Premiul Golden Leaf, pentru cel mai bun roman istoric de dragoste
Premiul pentru întreaga carieră acordat de Romantic Times



De asta îmi plac mie cărțile care au un mic rezumat pe copertă, pentru că pot să aflu mici detalii despre conținutul cărții și să-mi fac o părere ca să știu dacă îmi va plăcea să o citesc ori nu.
Voi ce  citiţi?

Comentarii

  1. Tocmai am terminat ''Livada de vişini'' şi urmează să mă apuc de ''Unchiul Vania'' (Anton Pavlovici Cehov).
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suna fosrte interesant! :) De Cehov n-am citit inca nimic, sper sa o fac curand.

      Ștergere
  2. Oh, eu luam turta dulce cand mergeam prin vacante si o pastram ca suvenir:). Inca le mai am. Sunt prea dragalase ca sa le mananc..si..de fapt nu prea imi place turta dulce:))
    Oh, si nici nu stii cat ma bucur ca te vad in sfarsit cu ceva romance:)). Adica mi-ai zis ca citesti si asa ceva, dar nu cred ca mi-ai zis niciodata 'acum citesc un roman de dragoste'. Sunt curioasa cum o sa ti se para, mai ales Umbrele Trecutului, ca pe aia o am si eu in wishlist:). Spor la citit >:D< Eu am revenit la vampirii mei <3

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)