A venit a venit toamna....



  E deja 3 septembrie, încă e cald afară, măcar nu mai e caniculă iar noaptea e chiar răcoare...probabil că și Connect-R se poate culca acuma liniștit.Până și eu adorm mai devreme și mă bucur tare că am mai primit o săptămână vacanță, chiar dacă  au furat-o din altă parte, practic e ultima mea vacanță de vară ca elevă de liceu...so...ma bucur de ce a mai rămas.
 Curând ne vom bucura și de culorile toamnei, poate voi ieși și eu mai mult din casă...aștept să merg iar în sat să mă plimb pe câmp cu câinele.

Comentarii

  1. Şi eu mă bucur că ne-a mai dat încă o vacanţă, slavă Domnului! ...Sau lui Ponta, în fine.
    Sper ca te-ai distrat tare vara asta, ultima vară ca licean :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, abia dupa ce ti-am citit postul m-am gandit la asta:-S... La mine a fost penultima vara din liceu, mai am una.. Ce repede trece timpul..Sau ce repede trecem noi prin timp:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Timpul trece iar noi prin el, odata cu el...depinde cum il petrecem :)

      Ștergere
  3. Mda... e un sfarsit pentru tine, dar fii optimista caci e in acelasi timp un inceput. vara viitoare va fi vara de tranzitie intre liceeana si studenta :). sa ai o toamna frumoasa si plina de lucruri bune, Bianca. mult, muuuuuuuuuuuuuuult succes in ultimul tau an de liceu >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, Tina! :* Sunt omptimista si curioasa ce-mi rezerva viitorul, dar n-am sa apelez la mediumuri sau ghicitori pentru a afla asta :)) Mi-e si putin frica de faptul ca dupa facultate trebuie sa ajung mai departe... ;))

      Ștergere
    2. fii increzatoare si lupta pentru visele tale. lupta si cu dintii daca e nevoie :)

      Ștergere
  4. Pe langa faptul ca toamna are paleta ei de culori superba, are roadele ei delicioase. Ma bucur ca a venit toamna si am scapat de canicula si am struguri copti si nuci si mere din care ma infrupt cam des, ce-i drept:))
    Sa te plimbi, Bianca! Toamna la tara e cea mai frumoasa!:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)