Dimineți matinale


Cum ați sărbătorit ultima zi de vacanță?
 Eu una am sărbătorit în pijama mai mult de jumate din zi, apoi cu un bogracs la ceaun făcut de mama pe aragaz. Iar acuma seara cu o cana de ceai și multă leneveală.

Mi-e groază de trezit...de aproape 12 ani mă tot lupt cu diminețile matinale...mi-e mai milă de bieții țânci de 6 ani care vor gi înscriși în clasa pregătitoare. Nu cred că le va fi prea ușor...
Pregătiți-vă fizic și moral, urmează un an greu, cel puțin pentru clasele terminale...
Doamne ajută!

A, ca să lăsăm fantezia să zburde vă propun cărțile de la Adevărulshop.ro care au preț redus cu până la 50%. -Science-Fiction & Fantasy.

Comentarii

  1. Eu m-am uitat la seriale, toata ziua :)
    Bafta la scoala! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Succes la scoala !
    Desi pentru mine nu a fost ultima zi de vacanta deoarece am terminat liceul , mi-am petrecut ziua de ieri uitandu-ma la filme si azi am fost la deschiderea noului an scolar la liceu.Am vorbit cu profesorii , am vorbit cu diriginta mea -> cea mai buna diriga din lume si imi pare rau ca am terminat liceul. Am vazut boboceii... iii...mi-au trezit amintiri de cum am pasit si eu in clasa a 9-a la liceu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super :D Cand am inceput eu a noua si fostii elevi ai dirigintei mele au venit sa ne vada.Presupun ca la fel vom face si noi, sa continuam traditia. :D

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)