Teatrul


                           Strada e sălașul nebunilor fără case




Mai  sunt două zile de festival...am văzut în total cam 10 spectacole jucate de actori din Oradea și din alte orașe, dar și o trupă foarte simpatică din Slovacia cu o piesă de teatru stradal.
***
 Spectacolele de teatru imită în general viața cu clipele ei mai mult sau mai puțin bune...ironii ale sorții, nebunii, violuri, confuzii, agonie, extaz, momente tensionate, morți neașteptate,iubiri, iubiri neîmplinite, momente hazlii etc. Dar viața le are pe toate, strada e sălașul nebunilor fără case, bețivilor fără scrupule și al oamenilor cum se cade totdată...teatrul e un spectacol în care poți să privești momente asemănătoare vieții tale fără ca acestea să te mai afecteze de vreme ce nu mai ești implicat direct în acțiune.
 ***
Magazinul online universal AdevarulShop.ro  are promoții la  cărți din seriile Adevărul : Colecţia 100 de cărţi pe care trebuie să le ai , colecţia Sir Arthur Conan  Doyle, Colecţia F M Dostoievski  şi Colecţia Lev Tolstoi Eu am stat cam slab cu cititul săptămâna asta, abia dacă am mai citit cât am stat la ore şi în pauze.
De săptămâna viitoare intru iar în pită, am de terminat Maestrul şi Margareta de  Bulgakov şi test de lectură din Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război de Camil Petrescu.
Am fugit la teatru, ne auzim zilele următoare.Vă las cu femeia şi flutuaşul.



Comentarii

  1. Ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi e preferata mea :x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu personal o detest, dar nu voi incepe sa dau si motive daca stiu ca e preferata ta. Avem gusturi si gusturi :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)