Visez, trăiesc, gândesc....

Visare-realizat de mine pe desenatori.ro


Gânduri de noapte în trend, știți cum vine inspirația? Mie îmi vine în cele mai ciudate momente, dacă am un pix și o foaie stau și mă gândesc, inspirația vine de cele mai multe ori când  nu ești pregătit.Am de multe ori străluciri de moment de acest gen, dar multe ajung uitate și trec nescrise.
 Ce am scris mai jos mi-a venit azi în drum spre casă, eram în autobuz și mă întorceam de la Teatru.... chestia asta n-are napărata legătură cu oamenii întâlniți în ultima vreme, sau poate are, cine mai știe....Oamenii sunt oameni, sunt muritori, acum sunt...în două clipe nu se știe, cine îmi garantează mie că mai am zile?Poate cineva?! Nu cred. Așa că vă scriu direct ce am pe suflet:


Nu-i mai cred pe oameni, fiindcă ei una zic și alta fac, îl cred pe Dumnezeu fiindcă El e categoric.

Am auzit o vorbă de la o profesoară, proverb evreiesc,scriu din memorie şi sună cam aşa:
 Moise merge la Judecata de Apoi, acolo lângă Poarta Raiului i se vorbeşte astfel:
Moise, dacă ai fost Moise poţi să întri, dacă nu, nu! 

De aici eu deduc că trebuie să trăiesc cum pot mai bine şi să nu încerc să par ceea ce nu sunt, voi ce deduceţi? Sunt foarte curioasă, proverbele pot fi interpretate în felurite moduri.

Aaa, și încă o vorbă de duh  ce mi-a venit astăzi seară:
Sunt atâţia oameni care fac bine semenilor lor, dar nu toţi au statui, de ce? Probabil că din lipsă de ciment sau spaţiu.Eu aș vrea o statuie, dar mai întâi de toate aș vrea să o merit...dacă nu o merit mai bine rămân fară statuie.
De aici îmi pun umrătoarea întrebare, care e rostul vieţii? (și aici mă refer la mine personal), presupun că toți ați fost bântuiți măcar odată în viață de o întrebare existențială ca aceasta. Sper că nu sunt singura, şi că nu la mine e hiba, deși totul e posibil!

Comentarii

  1. Ce multă dreptate ai <3 Talentul tău la desen mă uimeşte în continuare :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca imi dai dreptate...si ca te uimesc asa de tare ;)) pe site-ul unde am facut desenul eu nu sunt nici macar intre cei buni care deseneaza asa ca.. :))

      Ștergere
  2. Foarte foarte foarte frumos :x Atat desenul cat si articolul.
    Nu esti singura ... si eu mi-am pus zeci sau sute de astfel de intrebari dar dupa un anumit timp le-am gasit raspunsurile , iar raspunsurile au fost la mine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandeam si eu ca numai la mine voi gasi raspunsruile, dar voi fi eu cea de peste 5-10 ani :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)