Motivațional, de azi


"Când cineva își întâlnește drumul, nu-i mai este frică. E nevoie de mult curaj pentru a face pași greșiți. Decepțiile, înfrângerile, descurajarea sunt instrumente pe care Dumnezeu le folosește pentru a-ți arăta drumul." -"Brida" Paulo Coelho

Poţi să spui ceva mai filosofic şi motivaţional decât atât? În momentele de cumpănă, în care vin alegeri ce îți vor schimba viața, citatele acestea sunt numai bune, iar cărțile în care le găsim sunt mai mult decât utile.
M-am bucurat nespus când am găsit la biblioteca romanul Brida de Paulo Coelho, deși are un subiect tabu, despre magie și practici Wicca, conținutul lui e foarte filosofic și motivațional.
 Până acum am găsit cel puțin cinci citate (subliniate de alții, ce-i drept) care merită postate pe net ca să bucure și pe alții, și am citit doar vreo 35 de pagini din carte.
La voi ce mai e nou? (Eu mi-am pus ochelari ca să văd lumea mai clar, și mă simt puțin ciudățică, mai tare ca de obicei...dar merge). Ce faceți în săptămâna Școala Altfel? (Eu aș avea multe planuri pe săptămâna următoare, acum stau să văd pe care le voi pune în aplicare.) Stau și mă gândesc, de ce nu ține săptămâna aia o lună?  :))  Ar fi frumos. Hai vă pup!Distracție plăcută! Ne revedem curând!

Comentarii

  1. De ce sa te simti ciudatica? ochelarii dau un aer ... intelectual. asa ca simte-te bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. De la Paulo Coelho nu am citit decât Alchimistul şi într-adevăr a fost plină de astfel de citate. De fapt, mi s-au părut chiar prea multe. :))
    Nu te îngrijora, Bia. Ochelarii reflectă pasiunea ta pentru lectură. Şi apoi, hipsterii au făcut ochelarii să fie la modă. Sunt unii care îi poartă fără să aibă nevoie de ei, îţi vine să crezi?
    În săptămâna Şcoala Altfel voi încerca să lucrez pentru Bac, dar şi să citesc cât mai mult. Am atât de multe cărţi începute acum, încât nici nu ştiu cum să le iau ca să le termin mai repede.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu mi-am luat multe carti de la biblioteca si vreau sa citesc cat apuc de mult din ele in saptamana urmatoare si in cea de vacanta :) bafta si tie! :D cum te-ai descurcat la simulari?

      Ștergere
    2. Ummm... destul de aiurea. Mi-a ieşit 7,96 media, matematica m-a tras în jos. Suprinzător, însă, nu am fost afectată; subiectele le-au dat tuturor bătăi de cap. La tine cum a fost, s-a afisat ceva?

      Ștergere
    3. Nici la mine n-a fost mai bine. si eu am avut media mica la simularile pe scoala, saptamana trecuta am dat simularile pe judet si inca n-am aflat nimic de note desi cred ca s-au corectat... voi afla dupa vacanta ...sper sa fie ok, cat de cat.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)