urâtă perfecțiune



Vi se întâmplă să nu fiți frumoși ?
Cred că nu. Dar mie mi se întâmplă... și cam des.
Nu sunt o fire fotogenică și nici de istețime nu debordez... am și eu un unghi mai drăguț pe care toți fotografii amatori sau profesioniști reușesc să-l evite mai mereu.
 E nașpa să nu fii frumos. E nașpa să fii durduliu (ca o buburuză) când idealul e să fii slab.E nașpa să ai colăcei și chiar să fii dotat cu sâni și fund când simți că pentru tine sunt în plus. E nașpa să ai o dantură imperfectă și să te trezești cu coșuri pe față când ți-e lumea mai dragă.
....am zile în care nu sunt frumoasă... am zile în care sunt chiar oribilă.
Uneori îmi spun că trebuie să slăbesc, alteori mă gândesc că mai bine aștept să se îngrașe celelalte fete...
cum poți să fii frumos într-o lume plină numai de 'perfecți'?
Cine alege idealul? Cine definește perfecțiunea?
Aș avea câteva lucruri să-i spun ăluia sau ăleia..
1. și grăsunele pot fi frumoase, chiar dacă de cele mai multe ori nu se simt.
2. e mai plăcut să îmbrățișezi o grăsună decât o slăbuță
3. ...
dar nu-i mai spun nimic. sper să gândească mai bine înainte să eticheteze pe cineva!

Comentarii

  1. Jumatate din frumusete se afla intotdeauna in ochii privitorului. Din cate am vazut eu in pozele mai vechi esti f frumoasa... :)
    Trebuie sa iti descoperi frumusetea si sa crezi in ea.
    Cu siguranta si altii o vor descoperi. Sa stii ca in iubire nu conteaza frumusetea ci compatibilitatea. Adica sa intalnesti persoana care te vede..."altfel".
    Sunt femei f frumoase care nu sunt frumoase pt toata lumea...
    Daca eu am vazut dulceata si frumusetea ta cu siguranta ca si altii le-au vazut.
    Mai trebuie sa le vezi si tu... :)
    Un Craciun fericit!
    Transfigureaza-te pe tine insati. Scoate-ti in evidenta si priveste tot ce iti place la tine. Simte-te bine cu tine insati. Bucura-te de tine si cu siguranta se vor bucura si altii...
    In afara de asta sunt multi barbati care chiar cauta fete sau femei care sa nu fie prea frumoase... :)
    Deci ai sanse f mari sa fii f f f f fericita...
    Iubeste si vei gasi persoanele care sa te iubeasca...

    RăspundețiȘtergere
  2. http://weheartit.com/entry/90966645
    Fiecare are frumusețea lui, dar niciodată nu putem fi perfecți pentru toată lumea. Societatea are criteriile sale, uneori eronate, într-adevăr, dar există și oameni care văd dincolo de aparențe și care ne consideră cu adevărat frumoși. Toți avem complexele noastre, nu cred că e vreo persoană care să fie pe deplin mulțumită de ea însăși, dar trebuie să învățăm să ne acceptăm așa cum suntem... și să avem grijă de sufletele noastre, în primul rând :)
    În plus, putem fi frumoși prin atitudine, prin zâmbet, prin idei, prin tot ceea ce suntem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate. Exteriorul conteaza mai putin, dar uneori te afecteaza. Putini oameni au sansa sa ne 'vada' sulfetele ca sa ne considere frumos...asa ca trag concluzii pripite.

      Ștergere
    2. Într-adevăr, unii oameni sunt superficiali, de aceea trebuie să avem grijă să fim înconjurați, la rândul nostru, de oameni frumoși ^_^ Și, de asemenea, trebuie să evităm noi înșine să fim superficiali, avem tendința asta de multe ori.

      Ștergere
  3. Eu ies cumplit in poze...in orice poza...da, functioneaza chestia cu unghiul ideal dar e greu de gasit. sa spun drept eu apreciez formele, nu slabiciunea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa spunem ca e valabila chestia cu...fiecare se uita la el in poze si e nemultumit de cum a iesit... nici nu-i vede pe ceilalt de multe ori. :)) suntem egoisti.

      Ștergere
  4. Nimeni nu e perefect cand vine vorba de fizic, toti avem nemultumirile noastre, eu sunt slaba si tot am defectele mele, important este sa te simti tu frumoasa, sa te vezi tu frumoasa si atunci te vor vedea si altii. Si mai stii si ca frumusetea e diferita, unor oameni le plac persoanele mai grasute, pentru ei acele persoane sunt frumoase, pe cand altora le plac persoanele mai slabe, fiecare cu preferintele si mofturile lui, frumusetea e diferita, e ciudata, e la fel ca si cu hainele, eu poate ma imbrac urat dar eu zic ca e fain si tot asa... Sunt sigura ca esti frumoasa!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)