Totul e pădure

....pentru mine, uneori totul e pădure, nu e nici o diferenţă  între oameni si copaci, atâta doar că oamenii se mişcă, înjură şi uneori ocupă spaţiul degeaba...În schimb un copac stă tăcut pe loc, dă oxigen şi ţine umbră.
  Îi poţi spune orice, e un bun ascultător şi de încredere, nu te va vorbi pe la spate.
Prima dragoste a Maitreyiei a fost un copac, deşteaptă fată, probabil ea l-a părăsit şi a suferit mai puţin după.
  Cum copacii sunt tot mai puţini in zilele noastre, eu mă pot îndrăgosti de un stâlp....

Comentarii

 1. "[...]Cum copacii sunt tot mai puţini in zilele noastre, eu mă pot îndrăgosti de un stâlp...."
  Tin sa te felicit pentru afirmatia asta. E chiar tare!

  RăspundețiȘtergere
 2. Mersi :) fiecare fata are cate un stalp prin apropiere, in schimb baietii sunt cam departe.

  RăspundețiȘtergere
 3. Mottoul tau este un citat de la finalul unui roman celebru. Ar trebui sa pui si romanul si autorul, nu crezi?
  Maitreyi scria multa poezie si uneori poetesele se joaca cu mintea barbatilor care se indragostesc de ele si ii zapacesc... :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
  Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
  Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Multumesc,Cu stima Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 5. @Ingere, ultima propozitie nu e din nici o carte, e oarecum o observatie a vietii reale contemporane, formulata de mine.
  Da, Maitreyi scria poezii filozofice despre dragoste, viata, moarte, imi place foarte mult opera ei .

  RăspundețiȘtergere
 6. :) Draga, nu e vorba de ultima propozitie ci de mottoul din stanga sus de pe blog, cel intre ghilimele, deasupra careia scrie :Motto :)

  RăspundețiȘtergere
 7. copaci mai sunt in locuri magice pentru ca acolo e locul .. cadn oamenii refuza magicul el nu dispare doar isi gaseste locul printre fiintele la fel de magice ca si ei

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)