răceală,bucurie...




E iar una din zilele acelea care te termină fizic dar și psihic...zi în care, după ce ai petrecut câteva ore în bancă lângă colegi răciți, ajungi să fii nevoi să-ți tot sufli și tu nasul din sfert în sfert de oră...după o noapte albă chinuită de dureri de stomac de la medicamentele de răceală și frisoane, numai asta nu îmi lipsea.
Dar ce să-i faci, le ducem pe toate, că ale noastre sunt.


***
 Dar pe lângă asta, sunt fericită că sâmbăta ce urmează va fi premiera piesei Sfârșit de partidă scrisă de Samuel Bekett, piesă în care joc și eu (în figurație).
***
Și mai sunt fericită că am găsit la Biblioteca Județeană cărți bune ca: Cele tre1spr3zece motive de Jay Asher, carte care îmi făcea de mult timp cu ochiul, dar pe care n-am apucat să o iau de nicăieri. Plus că am mai găsit și alte cărți ca Bloody Valentine de Melisa de la Cruz, Vampirul Vittorio de Anne Rice și cea mai simpatică Memoriile Văcuței Mu de Bernardo Ataxaga. Sunt foarte încântată, dacă tot n-am găsit ce căutam din bibliografia școlară, măcar să nu plec de acolo cu mâna goală.
Rămâneți aproape.
***
În tot răul e și un bine.Și ca să închei frumos, vă recomand să aruncați o privire peste oferta adevarulshop.ro, v-ați obișnuit deja cu recomandările astea,nu? Dacă nu, ar fi bine să o faceți, că momentan nu scăpați de ele. Așa, aruncați o privire peste Colecția Alexandre Dumas de la magazinul universal online Adevarulshop.ro.


Mulțumesc pentru timpul acordat!  Pupici!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)