Întâlniri cu îngerii

Nu aceasta este cartea despre care vă povesteam zilele trecute, dar pentru pentru că am câștigat un PDF pe LibraryThing pentru a-l citi, și am făcut-o, m-am gândit să vă împărtășesc și vouă câte ceva despre conținutul acestei cărți scrise de C.A. Starfire.


"Întâlniri cu îngerii: Povești adevărate despre protecția angelică, ajutor și mângâiere" (traducere aproximativă)


În cartea aceasta sunt povestite mărturii ale oamenilor care au avut experiențe în care un înger, o creatură luminoasă , cum o descriu ei adesea, le-a schimbat viața.
Sunt descrise în principal cinci tipuri de întâlniri cu îngeri: îngerii din vis (dream encounters), îngerii care umblă printre noi (walking encounters), îngerii păzitori (protective encounters), îngerii care ne asistă (assistive encounters), îngerii care ne îmbărbătează (comforting encounters).

Persoanele îşi povestesc experienţele sub protecţia anonimatului, dar ceea ce istorisesc este de-a dreptul minunat. Probabil că e mai greu de crezut în asemenea povești dacă n-ai trecut chiar tu prin așa ceva, sau dacă nu ți-o spune o persoană de încredere, din proprie experiență. 
Povestioara care mi-a rămas întipărită în minte este despre trei copile destul de sărace, una din ele povestește la maturitate cele întâmplate. Spune că părinții lor aveau un magazin micuț nu foarte departe de casă unde lucrau până seara târziu, iar copilele erau nevoite să stea singure acasă, cea mai mare având doar zece ani. În timp ce două din ele  dormeau o femeie necunoscută i-a spus surorii celei mari să le trezească și pe celelalte și să plece cât de repede pot la magazinul părinților. Femeia s-a dus chiar ea cu fetele de mână până acolo dar a refuzat să intre în magazin. Părinții erau dezamăgiți de cele trei fiice din cauză că au ieșit seara, dar când s-au întors acasă au văzut mașini ale pompierilor în zonă iar casa lor era distursă de un incendiu. 
Despre străina cu părul negru ce seamăna cu mama lor și cu una din mătuși, fetele n-au mai aflat niciodata nimic și nici n-au main întâlnit-o vreodată. Au aflat însă că în incendiu au fost afectate mai multe case și chiar au murit trei copii din vecinătate în timp ce dormeau singuri în casă. Cea care povestește nu a înțeles niciodată de ce doar ele au fost salvate, dar s-a bucurat iar părinții au afimrat că femeia a fost îngerul lor păzitor.


Sunt multe alte povestioare scurte ca acestea. Căutați cartea, poate o să vă placă. 
*********************
Sper ca mâine sau sâmbătă să public și recenzia de la cealaltă carte despre care vă spuneam. 

Comentarii

  1. E interesant subiectul cărții. Deși nu cred în ele, mi se par frumoase poveștile de acest gen. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unele sunt relatari, acuma ca le dam crezare ori nu, asta depinde de fiecare. :)

      Ștergere
  2. Cartea asta se pare că tratează un subiect profund şi frumos, miraculos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa e. Prezinta niste relatari ale unor persoane care sustin ca au avut intalniri cu ingeri sub diferite forme.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)