Salutări din nou

Am doi amici care vor să vă salute în noul an.
Peştişorul -Piper (deși mie mi se pare mai potrivit Pupic) e  fericit, a fost mutat într-un bol nou în ultima zi din 2012 și ieri a primit verdeață, o plantă decorativă din plastic i-am pus.

se ascunde între frunze


E mulțumit, e mare mâncăcios și sărută des suprafața apei. E un peștișor cu labirint și își ia oxigenul de la suprafața, când face chestia asta se aud ca un pupic, de aici m-am gândit la nume.
Uitați aici cum se înfoaie.
peștișorul
E spectaculos, nu-i așa?  E modul lui de a intimida adversarul, când își vede reflexia așa face. E propriul lui adversar.

Iar Coco, da perușica, e tare figură. Nu scoate un sunet dimineața până când nu vede că ma mișc eu în pat. După ce mi-am ridicat capul începe să cânte și nu mă mai lasă să dorm, chiar dacă e cu adevărat târziu pe la ora 11-12 când mă trezesc eu. 
Coco Fulg-de-Nea


Tot domnia sa Coco a cântat în trio cu cantorul și preotul când au venit să sfințească locuința. Cântau de zor toți trei, pe mine mă bufnea râsul. Cum să nu râzi când auzi așa ceva? :))
Anul acesta vom împlini șapte ani de conviețuire, enervare și sprijin reciproc. 
Ne-am obișnuit cu absența lui Oliver (perușul care a murit), deși uneori îmi lipsește încă.

************************************************
Așa, că veni vorba, vreau să vă spun că exista un concurs, lansat la Crăciun, dar eu abia acum am aflat, îl puteți vedea aici Concurs de sărbători . Au premii bune și e interesant, eu dau fuguța și mă înscriu.
Concurs de Crăciun
*********************************************************************
Și o campanie de încurajare a luceturii- O carte pe săptămână  în care m-am înscris și eu, deși e adevărat că nu prea cred că voi reuși să citesc chiar în fiecare săptămână o altă carte. Oricum, vă invit să vă alăturați și voi să vedeți cât reușiți să citiți până la finele acestui an. :)
*******************************************************************
Încă mai chinui Pânza de păianjen a cam trecut de părțile care îmi plăceau mie, acum mi se pare că dă amănunte prea multe care mă cam plictisesc, dar voi reuși. :D sper.

Comentarii

  1. Cu ce ai făcut pozele de au ieşit atât de drăguţ?
    Foarte drăguţe animăluţele tale. Ai mei nu mă lasă să am nici măcar un hamster :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pozele le-am facut cu un aparat foto sony cyber-shot dsc 200 de 10 mp (sapuniera), are un prgram de fotografiat care se intituleaza 'fotografierea naturala a mancarurilor' :)) si de aia au iesit asa deliciosi cei 2 =))
      nici pe mine nu m-au lasat pana destul de tarziu sa imi iau pasari, dar am staruit mut si au cedat :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)