înainte de culcare #6 și puțină tehnică blogger

N-am mai ieşit din casă de două zile...stau şi citesc Christine de Stephen King. E o carte bună, te ţine în priză. N-am mai pus fotografie pentru că n-am apucat să fac una, voi pune când voi publica recenzia, destul de curând sper, cred.
După cum vedeți, blogul are un nou aspect, din nou. Nu mă pot hotărî pe care să-l păstrez, și pe de cele alese mă plictisesc repede, cred că asta mă reprezintă, faptul că schimb aspectele blogului destul de frecvent.
După ce am eliminat aspectul de jurnal am avut o problemă cu șablonul, nu am reușit să elimin background-ul blogului care era mereu alb orice aș fi setat, la fel și background-ul de la titlul blogului. Și cum nu mă pot mulțumi cu ceva ce nu îmi place, am creat alt blog (pe care nu-l voi folosi deocamdată) și am copiat un cod html de șablon simplu de acolo. După ce am adăugat codul în locul html al blogului Atunci și acum am reușit să scap de background-urile nedorite și să fac modificări așa cum îmi place mie. Aleluia. M-am chinuit ceva nu glumă, plus că alte persoane care vizualizau blogul spuneau că îl vedeau altfel decât îmi era mie afișat. Să mă zgâriu pe ochi, nu alta.
Deci, dacă sunteți ca mine și experimentați tot fără să știți pic de html, vă sugerez să aveți grija și să faceți mereu copii ale codurilor în calculator.
Am ajuns chiar să export blogul de pe blogger pe wordpress, dar nici asta n-a mers. Din fericire acum problema e rezolvată. Cred că mă voi gândi de două ori înainte să mai folosesc un șablon descărcat de pe net pe blog.
Voi ce mai faceți? Pff, de când n-am mai scris o recenzie, ce leneșă sunt. Așa mult m-am chinuit până să găsesc ceva captivant de citit, King e o alegere bună, iar de la Libris.ro am ales La răscruce de vânturi, sper să fie un roman bun și să nu cadă sub așteptări, vreau ceva liniștit, clasic, cu clasă.
Aaa, voi avea o nouă sponsorizare de la editura Herg Benet, parteneriatul e confirmat, doar că nu știu sigur ce vor ei de la cei pe care îi sponsorizează, nu mi-a mai răspuns și la acest mail. Poate mă dumerește cineva
sponsorizat de ei , ca să știu la ce să mă aștept. Sunt de asemenea foarte curioasă cum stă treaba și cu cărțile lor, nu prea citesc literatură contemporană românească.

De asemenea, am căutat vreo două zile pe libris până să aleg La răscruce de vânturi...
E foarte greu să alegi o carte când ai atât de multe la dispoziție... e ca și cum cineva ți-ar oferi șansa de a petrece o săptămână în orice loc din lume fără să-ți ceară nimic în schimb. 

Pentru luna august aveți vreo recomandare de carte pentru mine? Care e cea mai bună carte pe care ați citit-o?
p.s. nu prea sunt mare fan fantasy, romane de serie, vampiri, distopic...etc.

Comentarii

  1. Ai citit 'Shantaram' de Gregory David Roberts? Daca nu, ti-o recomand cu caldura!

    RăspundețiȘtergere
  2. Și eu sunt așa cu aspectele. Nu găsesc niciunul care să mi se potrivească 100%. E mai greu cu cele descărcate de pe net pentru că pot conține coduri învechite sau le lipsesc părți importante.

    La răscruce de vânturi e o alegere foarte bună, deși mi se pare cam tristă pentru vremea asta. Eu vara aș miza pe ceva ușor și relaxant. ^_^

    Felicitări pentru sponsorizare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rau la cele luate de pe net e ca nici nu poti face modificari de culoare, dimensiune etc. :( trebuie sa te multumesti cu ele asa cum le gasesti...
      cat despre carte, nu stiu, sper sa-mi placa, abia astept. mersi :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)