Leapșa: Social Media Tag



Provocarea aceasta circulă de mult pe blogurile de carte. Am zis că o fac şi eu ca să îmi reamintesc de cărţile deja citite.

Twitter: Cea mai scurtă carte dintre preferatele tale. 

Ador cărţile scurte. Scurte şi concentrate. Preferata mea e, desigur, Oscar şi tanti roz de Eric-Emmanuel Schmitt. Recenzia acestei cărți este printre primele pe care le-am publicat pe blog...


Facebook: O carte pe care toată lumea te-a presat să o citești.

Nu ţin minte să mă fi presat cineva să citesc o anumită carte. Să mă gândesc care mi-a fost cea mai recomandată... hm.. Probabil că e vorba de Jane Eyre de Charlotte Bronte. Până şi mama îmi tot recomanda cartea asta. 



Tumblr: O carte pe care ai citit-o înainte să fie cool. 

La asta răspund fără să mă gândesc prea mult, e vorba de Hoţul de cărţi a lui Markus Zusak.


Myspace: O carte despre care nu știi dacă ți-a plăcut sau nu. 

Majoritatea sunt din categoria Young Adult, şi sun cam multicele... Momentan spun Eve (volumul 1 şi volumul 2) de Anna Carey. 




Instagram: O carte care a fost atât de frumoasă încât a trebuit să îi faci o fotografie. 


Din articolul acesta, doar poza acestei cărţi îmi aparţine. Comedianta de Wladyslaw Reymont





YouTube: O carte care ți-ai dori să devină film. 

Lupta cred că se dă între Bastarda Istanbulului şi Soţul meu Michael .





Goodreads: O carte pe care o recomanzi tuturor.


Aici se numără aproximativ toate cele de mai sus, dar mai ales Micul prinţ. Pe lângă asta.. ăăă .. sunt multe cărţi bune pe care le-am citit şi sper să mai citesc şi altele curând. 

****
Eu am preluat leapşa de la Pufuleţ şi o dau mai departe celor doritori, nu voi numi pe nimeni . Până azi cred că majoritatea bloggerilor care citesc şi scriu recenzii au făcut această leapşă, aşa că cei care n-au făcut-o încă sunt aşteptaţi. :)



Comentarii

  1. Buburuza,din curiozitate...in ce an ai citit Hotul de carti? Intreb pentru ca eu am auzit de carte asta in 2011 si nu stiu daca atunci era asa cunoscuta ca acum sau nu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Loreen, traducerea cartii a fost publicata la noi in anul 2011. Eu am citit-o in 2012, in acei ani nu era foarte mediatizata. Dupa ce au facut ecranizarea cartii in 2013 a devenit mult mai cunoscuta, iar noile editii ale romanului au pe coperta imaginea cu actrita din film. :)

      Ștergere
  2. Interesantă leapșă, cred că o voi împrumuta și eu. Vreau să mă apuc să citesc Jane Eyre, dar am o stare ciudată. Despre Hoțul de cărți, sincer, eu am aflat recent.
    Oricum, interesante răspunsuri.

    zi faină să ai,
    bobiță

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar te rog sa faci si tu leapsa asta. Cat despre Jane Eyre, e un roman superb si e grozav pentru citit in vacanta.
      Si Hotul de carti e foarte bun, pe asta l-am citit in vacanta de vara... ultima vacanta de vara din liceu (fara sa luam in considerare vacanta de anul trecut care era intre liceu si facultate).
      Lectrua placuta!

      Ștergere
  3. Foarte bune răspunsurile,îmi place că nu ai numai din categoria ,,young adult”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea imi plac cele cartile YA ... citesc uneori de curiozitate, dar nu am mare rabdare mai ales daca sunt serii lungi.

      Ștergere
  4. Ma bucur ca ai facut si tu leapsa! Chiar ma intrebam cum de nimeni nu a citit Hotul de carti inainte "sa fie cool". Imi amintesc ca am vazut-o acum 2 ani la o librarie, dar nu m-am apropiat de ea.
    Imi plac alegerile tale, de cateva nu am auzit, dar ma voi interesa.
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca au mai citit si altii 'hotul de carti' pe atunci, dar dupa ce au facut ecranizarea a inceput lumea sa o citeasc... hm.. ar trebui sa ma uit si eu la film.
      Mersi pt ideea cu leapsa, apropo. :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)