Prin viata...


E frig, in jurul nostru vedem doar oameni grabiti care dardaie in fata blocului sau in statii....
Luminitele de Craciun par mai sarace ca nicio data, e criza, dar parca mai mare e "criza" din inimile noastre, da, noi suntem in criza de timp...
Trecem prin viata ca niste umbre pe apa, nu lasam nimic in urma dupa ce ne stingem, ramanem doar o amintire trista in memoria cunoscutilor, care pana la urma va disparea si ea, suntem vanitosi, ne gandim doar la faima si la modalitati de a ne afirma, fugim de colo colo ca sa ne imbunatatim traiul si uitam ce e important....
Trebuie sa ne oprim macar o secunda din "fuga" noastra disperata pentru afirmare si sa incercam sa meditatm la ce vrem cu adevarat de la viata noastra, sa realizam ce vrem pana nu e prea tarziu!
Cel mai important este sa stim ca trecutul, prezentul si viitorul in aceasta viata au fost, sunt si vor fi doar un test pentru ce va fi in "viitorul" spiritual . Asa ca haideti sa nu ne "impotmolim" in intunericul crud de aici, mai bine sa aprindem "candela" inimii noastre ca sa ne lumineze sufletul si sa reusim sa trecem "probele" pe care viata ni le aduce in cale, ca la judecata de apoi sa primim un spatiu in Rai.
Tu, "inger" care citesti, ma rog ca si tu si eu sa primim un spatiu acolo Sus, stiu ca treci cu greu "probele" pe care viata ti le asterne in cale, chiar daca uneori te indoiesti sunt apsolut sigura ca vei reusi!
Sper din tot sufletul sa ajung sa te cunosc, daca nu aici pe pamant, acolo in Rai!....
Asa ca in incheiere, te rog sa ai grija de tine! Iti spun ca te iubesc, chiar daca nu te cunosc! Mult succes in viata!

Comentarii