Omul de Fier vs Vremea

Sa continuam povestirile din seria "omul de fier".
Azi il voi supune pe Omul de Fier contra unui foarte mare inamic al nostru, Vremea.
Multi spun ca Vremea ne-a fost un aliat la inceut, dar o data cu dezvoltarea Tehnologiei si cresterea Poluarii si a Indiferentei oamenilor fata de mediul incojurator, aceasta s-a razvratit impotriva noastra.
Noi am preferat sa fim mai apropiati de Tehnologie si sa agreem Poluarea, chiar daca am fost constienti de efectele acestora asupra mediului din jurul nostru si a Vremii.
Ne-am imprietenit cu Indiferenta, unul din principalii inamici ai Omului de Fier (n.a- Omul de Fier nu polueaza, fiindaca nu e facut dintr-un fier obisnuit, are in compozitie mila, blandete dar si putina asprime, pace si nu in ultimul rand dragoste).
Acum ca Vremea nu mai poate fi stapanita si se razbuna pe noi prin caldura excesiva sau frig de ingheata pietrele, fie prin secete sau inundatii, e nevoie de cineva care sa o domoleasca si sa o faca o prietena de-a noastra pana nu va fi prea tarziu.
Persoana potrivita este de sigur, Omul de Fier... pentru nu a stiut cum sa procedze si le-a chemat in ajutor pe bunele lui prietene, Spernata, Grija si Implicarea.
Impreuna au facut un plan pentru a inlatura mania Vremii si a aliatilor sai.
S-au hotarat sa hoinareasca prin lumea mare pentru a gasi oameni care au aceste trei virtuti (n.a spernata, grija si implicarea) si sa intocmeasca impreuna planul pentru salvarea Lumii, printesa care trebuie salvata de mania inamica.
Au inceput asa deci un proiect global pentru salvarea printesei.... au inventat reciclarea deseurilor, automobilele mai putin poluante si multe alte lucruri utile.
Dupa lungi lupte, in care Grija, Implicarea dar si Speranta au avut un rol foarte important, Lumea a fost salvata iar Vremea a redevenit un aliat principal in invingerea Raului.
Tehnologia, Poluarea si Indiferenta s-au retras pentru o vreme, dar nu se stie pana cand. Raul poate sa le scoata din nou la iveala in incercarea lui de cucerire a Lumii, din fericire Omul de Fier si prietenii lui sunt mereu prezenti pentru a lupta cu el.

Note: Omul de Fier si celelalte cuvinte scrise cu litere mari (exemplu Grija, Indiferenta) sunt personaje, sa nu le confundati! ;)
n.a= nota autoarei (adica a mea) Enjoy!

Comentarii