Vine vacanţa....cu pseudo-sfârșit, mai avem timp



   Zăpada s-a dus la munte în weekend și a lasat peste oraș noroiul...tz tz tz. Știți, oare se mai întoarce în vestul României? Nu de alta, dar mi-ar prinde bine o vacanță înainte de vacanță. 
 Sunt frântă și abia aștept vacanța, deși mi-e groază de ce mă așteaptă după vacanță... 
 Ore imposibile, pregătire de BAC, pregătire de facultate sau cel puțin tentative...să fim sănătoși că restul vor veni, sper. 
Dar ca se termin într-o notă optimistă, vacanța aceasta am de gând să ma relaxez  probabil că nu la spa, dar mă voi odihni și voi citi din greu romanele ce ni se cer, plus altele de plăcere.

Voi ce aveți în plan pentru această vacanță? Dacă treceți de sfârșitul lumii... aberez, să nu credeți în așa ceva! Clar? Sunt aberații iar cei care le lansează sunt la fel de tâmpiți ca cei ce le zvonesc! Auzi, să își permită să lanseze astfel de idei, eu aș înfunda închisoarea cu nebuni ca ei. Știu că în 2011 un pastor bătut în cap din America a împrăștiat în toată lumea afișe ce anunțau sfârșitul pe 21 mai 2011...auzi, de ziua mea! 
 Dar suntem vii, iar boșorogul s-a făcut nevăzut după ce a speriat o lume întreagă și a strâns donații de pe urma credulilor. Ba mai mult, unii și-au pus capăt zilelor ca să nu prindă Apocalipsa aici...God! Ce nebuni! Urăsc sectele care lansează aberații de genul, eu una n-aș legaliza astfel de secte...dar ce să faci, America e țara tuturor posibilităților. Sper că pastorul acela să fie mulțumit că a nenorocit atâția oameni și să fie tras la răspundere pentru ceea ce a făcut, nu în lume ci undeva mai Sus.
 Deci să nu credeți ce se zvonește despre mayași, trebuia să se sfârșească și calendarul lor într-o zi, nu puteau să-l scrie până la infinit, nu? :) Oricum , ce faceţi de sfârşitul lumii? O mini-vacanță, ceva? Am auzit că sunt în mare vogă...dar eu sunt mereu pe lângă val și foarte demodată când vine vorba despre toate sfârșiturile trăite. Îmi amintesc că în 2011 mă plângeam bunicii la telefon că zvonesc aștia sfârșitul, iar eu chiar vroiam să prind şi vârsta majoratului, și am prins-o! :)
Oricum, ne mai vedem pe aici. Dacă plecaţi deja de săptămâna viitoare la ţară vă spun de pe acum vacanţă plăcută!

Comentarii

  1. Ce fain e ultimul an de liceu.
    De pregătitri o să ai timp, dar nu prea mai ai chef. :D
    Vacanță plăcută!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! La fel iti doresc si eu! Sa inteleg ca ai trecut prin experienta ultimului an de liceu? :)

      Ștergere
  2. Da,s-a cam dus zăpada.Şi vine la mine simularea în ultima săptămână de şcoală(am să mooooorr)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e deloc fain ultimul an de liceu. Pe de o parte astept cu nerabdare vacanta, pe de alta parte mi-e groaza de ce va urma. :((
    La mine zapada inca e groasa si se merge foarte greu pe strada. Bucuria mea. :D
    Sa ne revedem cu bine dupa sfarsitul lumii! >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suntem pe aceeasi lungime de unda in legatura cu clasa a douasprezecea,dar probabil ca peste cativa ani cand vom fi absolvit facultatile visurilor noastre ne va fi dor si de liceu. :)) Sper sa revina si la mine putina zapada.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)