Cântec de rămas-bun



Ați ascultatt cântecul lui Zach Sobeich pe youtube? Băiatul de 17 ani suferea de un cancer osos iar când medicii  i-au dat vestea ca mai are cam un an de trăit s-a hotărât să compună o melodie de adio-Clouds.



Acum, probabil că Zach e într-un loc mai bun deoarece s-a stins în data de 20 mai....eu azi am citit pe net și m-am întristat.
 Zach Sobiech Dies at 18, Teen with Cancer Who Sang Viral Hit "Clouds" E trist și tragic faptul că niște adolescenți sau chiar copii trebuie să treacă prin asemenea greutăți, să-și ia adio de la viață înainte să o fi trăit. Sunt obosită și cu vestea asta proastă e și mai rău. 
Mai rău e că oricine se poate confrunta cu probleme de acest gen, oricine poate primi o palmă sau un pumn în  felul acesta de la viață.

Comentarii

  1. Îmi pare rău să aud. Chiar speram ca, datorită pasiunii pe care a pus-o în muzică, viața să fie ceva mai blândă cu el. Se pare însă că oamenii valoroși au adesea parte de vieți tragice.

    RăspundețiȘtergere
  2. Melodia este foarte frumoasa. Nu stiam de acest caz, si las celor care l-au cunoscut dreptul de a detine monopolul asupra durerii pricinuite de moartea prematura a baiatului. Spun doar sa se odihneasca in pace si putere celor care l-au iubit, pentru a putea sa treaca peste tragedie.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)