Azi n-am titlu




Cât mă amuză faptul că în timpul verii se dau reluările de la sărbătorile de iarnă...e hazliu și enervant totodată.
Mai știți cum e să fie vară, toți să fie în vacanță și tu să fii în toiul stresului cu bacul, admiterea și alte nefericiri din acestea?
 Ei...cam așa mă simt. Toate informațiile se amestecă în capul meu și abia dacă îmi amintesc ce trebuie, sper să nu clachez. Mor încet și sigur...
*****
În altă ordine de idei, vreau să mă laud cu achizițiile de azi:
 

Am cumpărat la un breț foarte bun două cărți azi:  Extravagantul Conan Doi/ De-a baba oarba de Vlad Mușatescu și  Revolta de pe Bounty  de Sir John Barrow.
Nu ştiu când voi apuca să le şi citesc, dar important e că le am acasă şi că mă aşteaptă cuminţi să-mi fac timp. Am spus că după bac și admitere, dacă iese totul cu bine, cum îmi doresc, o să hibernez o săptămână și o să citesc o lună. Numai să iasă bine. Abia aștept să fie bine! Să fie totul așezat. pfff... :) sunt optimistă.
****
Voi ce mai faceţi? Mă bucur să văd că vă dați încă interesul pentru provocarea Înainte de culcare, o rugăminte am, dacă postați și despre alte cărți citite, vă rog să reveniți pe blog ca să vă trec pe listă. Voi trece toate titlurile în dreptul numelui blogului vostru. Până acum cea mai hărnicuță e  Sabryy , are patru cărți pe listă deja.  Felicitări! :)
****
Azi am muncit pe brânci la bloguşor, am modificat şi remodificat aspectul. Acum sunt cât de cât mulţumită, am repus posibilitatea de a răspunde la comentarii, şablonul prestabilit nu avea această facilitate. Aaa, singurul inconvenient e că nu afişează data în colțul din dreapta...îl rezolv eu și pe ăsta cumva.
Am făcut și tiramisu, am asistat-o pe mama mai bine zis.  :))

Comentarii

  1. Si mami a facut tiramisu, dar eu nu am fost acasa sa o ajut :o3 Mi-e drag sa fac prajituri ;;) Aspectul e asa dragut ;;) Sunt sigura ca la bac o sa te descurci, esti blogger pana la urma >:)

    RăspundețiȘtergere
  2. E tare drăguţ nou aspect..şi ceva mai diferit faţă de cele cu care ne obişnuisei:)
    Mdeh, la anul pe vremea asta o să fiu şi eu în situaţia ta actuală...şi deja mă simt revoltată! De ce? De ce nu pot să ne dea şi ăştia bac-ul primăvara? Sau măcar prin mai/început de iunie? Că oricum de învăţat la fel am fi învăţat şi dacă-l dădeam în decembrie, dar măcar să nu ne mai încarce şi cu căldura asta şi cu ideea sâcâitoare că toată lumea leneveşte sau face ce-i pofteşte inimioara, pe când tu încă aştepţi cu emoţii să vezi ce se alege şi de soarta ta..
    Gata, m-am descărcat:)) Succes săptămâna asta >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda... ma incurajezi prin ce spui :)) intr-un an s-a incercat sa se dea in timpul anului, cel putin competentele. Nu stiu ce reusita au avut, ma gandesc ca nu prea mare daca au renuntat.
      Eu ma bucur ca am inceput sa-l dau, ca mai apoi sa-mi vad linistita de viata :))

      Ștergere
  3. Îmi place noua ta căsuță, se potrivește foarte bine cu tematica blogului. Într-adevăr, e frustrant să-i vezi pe toți în vacanță. Dar nu mai e mult. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Fain asperctul, Bia, si incarca mult mai usor pagina decat precedentul format.
    Bafta la ce urmeaza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am observat si eu ca se incarca mai usor. Singurul inconvenient mi se pare ca nu afiseaza data orice format as alege...dar rezolv cumva. Multumesc :)

      Ștergere
  5. Revolta de pe Bounty e buna. In schimb cealalta m-a lasat rece de la primele trei pagini si mi-a pierit cheful

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) eu totusi raman curioasa in legatura cu ambele si cate altele. :D

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)