Înainte de culcare #2 și ajutor pentru pasăre


N-am mai citit de mult un roman, știți cum e cu perioada asta stresantă, bac, învățat, simulta, citit, dormit, căldură mare. De ce oare nu pun ăștia bacul pe timp de primăvară?! E foarte cald, când cei mai mici intră în vacanță, noi suntem în toi cu examenele. Pot spune că Înainte de culcare citesc cele trebuitoare din română, isto sau filosofie. Pff, abia aștept să termin. Să-l văd luat și să pot pleca mai departe. 
De citit, în seara aceasta cred că voi citi din Comedianta de Wladyslaw Reymont. Am început cu câteva luni să o citesc și n-am apucat să duc până la final, o eriau acum. Îmi amintesc că e vorba despre o tipa ce lucrează ca actriță într-un teatru de amatori, mai multe nu spun.

În poză îl puteți vedea pe arlechinul Toto citind  cartea precizată. Toto are nouăsprezece ani, e senior deja și el, ca mine :)) .
Dacă doriți să vă mai înscrieți cu o altă carte, un alt post la Înainte de culcare, să puneți link-ul pe pagina provocării , nu la altă postare, pentru a-mi fi mai ușor. Mulțumesc

*************************************
Am nevoie de un mic ajutor de la voi, am găsit în seara aceasta un pui de pasăre căzut din cuib, are o aripă mai scurtă decât cealaltă. Puteți vedea fotografia aici. Ați putea, cei care ați trecut prin așa ceva, să îmi spuneți ce aș putea să-i dau de mâncare? Ce să fac cu ea? 

Comentarii

  1. Am si eu Comedianta de anul trecut de la premiere, si de atunci tot spun c-am s-o citesc, dar tot aman... Nu stiu despre ea decat ce-ai spus si tu, ca e despre o actrita, chestie care ma face curioasa..plus coperta frumoasa<3 Sper s-apuc s-o citesc si eu vara asta:)
    Succes la bac>:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pot sa-ti mai spun din ce am mai citit pana acum ca actrita, Janka, pleaca de acasa din cauza ca tatal ei vroia sa o oblige sa se marite...Janka pleaca la oras unde doreste sa se angajeze la un teatru. :D e o carte faina

      Ștergere
  2. Lectură plăcută! Ce ai făcut cu pasărea? Habar nu am ce este, dar după forma ciocului seamănă cu un prădător. Nu știu cum se procedează în astfel de situații, am googălit puțin problema și am ajuns la concluzia că lucrul cel mai înțelept e să mergi cu ea la un veterinar, pentru că fiecare specie are propriile obiceiuri alimentare. Să ne ții și pe noi la curent. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Ralu. Pasarea e o drepeneaua neagra, o pasare ocrotita de lege. E pe maini bune acum, am dus-o la gradina zoologica unde va primi tratament si hrana adecvata, probabil ca va fi repusa in libertate daca isi va reveni. E de fapt un pui, a cazut probabil din cuib si cumva in picaj si-a rupt o aripa, cateva pene din ea. Pasarea era foarte vioaie si lipicioasa, mi-a fost draga, dar ma simteam incapabila sa-i pot de grija, asa ca am dat-o unui biolog de la Zooo, sper sa-si revina. :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)