Suspans-ca în prima zi

Peisaj-desenat de mine


Prima zi de școală a fost ok.Revedere cu colegii, pupici,pupici. Boboceii sunt emoționați ca în fiecare an, nu că în fiecare an ar fi aceleași persoane boboci.
E destul de greu să fii boboc, fie că începi clasa I , a V a sau  IX a... din clasa întâi nu îmi amintesc prea multe, doar că am primit un cot în burtică de la un coleg înainte să ne strige învățătoarea numele.Nu cred că a fost intenționat, dar oricum a fost neplăcut.
În a V a a fost mai simplu, îmi cunoșteam deja majoritatea colegilor, au fost doar câțiva noi... Într-a noua a fost ceva mai complicat, nu vreau să speriu pe nimeni, dar e mai greu să mergi într-un anturaj nou când ești mai mare și te împrietenești mai greu.Dar cu oamenii potrivți, la locul potrivit, e ok. :)
E mare suspansul...
Urmează a doua zi, în care orele vor începe la opt, e groaznic...mereu mi-am dorit un pat mobil.Unul cu care să pot călători, sau o mașinărie de teleportat ca să  mă trezesc cu zece minute înainte de începerea orelor și să ajung rapid la școală.Păcat că nu mă pricep la matematică și fizică, dacă aș face-o, aș breveta una din invențiile descrise mai sus.
Asta îmi amintește de clasa a șaptea când tata mi-a făcut un proiect la fizică, trebuia să leg niște becuri în serie și în paralel în aceeași instalație, nici tata n-a reușit să le lege cum trebuia şi să se aprindă toate beculeţele așa că proiectul meu  n-a fost valabil.  Mi-am ratat vocația de electrician, ce să-i faci...poate că n-aveam chemare pentru așa ceva. :))
Desenul meu nu prea are legătură cu ce am scris...poate că e unul potrivit de vară târzie sau început de toamnă.
***
Că veni vorba de suspans, magazinul universal online AdevarulShop.ro este iar prezent  cu prețuri bune la  cărţi de suspans,   cărți din alte categorii dar și obiecte de tot felul pe care le puteți găsi aici AdevarulShop.ro.
Aruncați o privire. ;)

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)