punct.și de la capăt

                         

...trebuie să încetez să mai visez ca să-mi pot trăi visul.
 Notă pentru mine însămi: nu-ţi fixa ţinte prea înalte, dacă în drum spre ele vei cădea, impactul cu realitatea eşecului va fi mult prea dureros de la înălţimi mari.
 Devin din ce în ce mai realistă, mă duc chiar spre pesimism. punct şi de la capăt...

Comentarii

  1. Auzisem undeva că dacă visul tău nu te sperie, atunci nu e destul de mare. Ține minte că și căderea are rolul ei, cel care nu cade nu știe ce înseamnă cu adevărat urcușul. Iar urcușul este la fel, poate chiar mai important decât destinația.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, caderea are si ea rolul ei. Doar ca dupa prea multe caderi iti e greu sa o iei de la capat. Din fericire sunt inca prea tanara ca sa fi avut prea multe caderi. Sunt o gramada de alte persoane mult prea incercate de soarta...

      Ștergere
  2. Nici prea realista nu e bine pentru ca te transformi in robot. Bia, nu e rau sa visezi si nu e rau sa stabilesti tinte inalte. Doar ai grija sa nu fie de domeniul SF. In rest ... viseaza. Asta ne diferentiaza de masini. De cazut oricum o sa cazi. Toti cadem. Important e sa reusim sa ne ridicam dupa caderi si sa o luam de la capat. Viata e un risc. Dar nimeni nu iti garanteaza ca daca iti cobori standardele vei castiga.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prin tinte prea inalte ma refeream la faptul ca visele nerealiste dauneaza...

      Ștergere
  3. De ce să nu-ţi fixezi ţinte?Fiecare om are reperul lui,un scop,chiar dacă unii dintre ei refuză să accepte asta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)