Înainte de recenzie




Camera e inundată de lumina veiozei. Semiobscuritatea mă pregătește pentru intrarea în lumea fantomei. O lume în care fiecare muncitor al operei e traumatizat de existența unui intrus ce își dorește loja cu numărul 5 doar pentru el. 
O lume bine creionată, prezintă oamenii și modul în care aceștia interacționează în momente critice. Momente în care ceva mai presus de puterea umană, sau așa pare, crează probleme unui teatru de operetă. 



 Am reluat lectura cărții Fantoma de la operă și cu toate că la început mi se părea incredibil de plictisitoare, acum chiar m-a prins acțiunea ei și sunt foarte curioasă de cine e de fapt fantoma și Îngerul Muzicii care o folosește pe Christine și terorizeaza pe Raoul. Dacă ați citit, să nu cumva să-mi spuneți, că vă bat nu alta. Puteți să  scrieți la recenzie, când o voi publica, voi încerca să păstrez și eu corola de minuni a povetștii, pe cât posibil.

Voi ați citit Cel mai iubit dintre pământeni de Marin Preda? Am de citit pentru școală și parcă mă cam sperie cele trei volume sau asemănarea lor cu Moromeții. Ca să vă spun sincer, chiar m-am chinuit mult cu Moromeții   și aș da orice să nu se repete istoria și cu Cel mai iubit...Voi care care roman credeți că e mai bun?

Comentarii

  1. Eu am citit Fantomade la Opera si nu iti zic nimic. :)) O sa astept recenzia,dar stiu ca la inceput suna asa monotona,dar cand incepe dragostea pe acolo e foarte palpitanta. Gata,tac! Nu am citit nici Cel mai iubit...,desi am avut o intentie si nici Morometii. No,no,no! Mi-am zis ca nu am de gand sa citesc Morometii decat sub obligatia profei de romana care pune 2 daca nu citim ce zice ea,dar momentan a dat carti universale. Cand vad volumele alea parca ma ia ameteala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lectura e in toi, desi cred ca va mai dura ceva pana voi termina cartea. :) Apoi ma apuc de Cel mai iubit... sunt totusi curioasa cum va fi.

      Ștergere
  2. Yay! Ai schimbat aspectul blogului. Îmi place la nebunie. E aşa de elegant şi de primăvăratic. :X
    Fantoma de la operă sună interesant, chiar dacă e o carte aşa de populară sincer nu mi-a venit în minte să o citesc. Îmi plac lecturile tale diversificate. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am chinuit multicel pana sa gasesc un aspect satisfacator :)) momentan il las asa pana ma apuca iar. Sa citesti si tu Fantoma de la opera, dupa cum zicea si Hogof mai sus, la inceput e putin plictisitoare, dar dupa ce intri in miezul actiunii e foarte captivanta cartea.

      Ștergere
    2. Hey Bia, ai primit o leapşă!
      Sper să ai timp să o faci. :D
      http://mybookbasket.blogspot.ro/2013/03/leapsa-blogul-blogurilor.html

      Ștergere
  3. :)) Marin Preda nu e chiar jucarie, dar scrie tare bine. Esti influentata si de faptul ca "trebuie" sa il citesti si nu e alegerea ta. Sa vezi si filmul. E extrem de reusit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fantoma de la opera e fenomenala, iti spun eu, o sa vezi ca actiunea o sa te prinda...

    RăspundețiȘtergere
  5. mie mi-a placut marin preda..este genial..exceptand starile lui sufletesti si iubirile lui pasagere..vei fi incantata de ea ..

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)