Scântei...



Ce este iubirea?
glitterSunt întrebări la care pur și simplu nu mai găsesc răspuns.
Iubirea e multe lucruri.

Iubirea e un sentiment? Clar. Dar ce fel de sentiment? Unul care pornește ca o scânteie sau e ceva care se învață odată cu trecerea anilor și învie ca un foc mognit?
Asta e dilema...dacă apare ca o scânteie cine îmi garantează că nu la fel va și dispărea? Toate scânteile mele de până acum s-au stins...prea repede și nu mai vreau scântei, nu mai cred în scântei.
Scântei pot să fac și jucându-mă cu focul, asta nu înseamnă iubire. Și cu focul mi-e frică să mă joc, focul poate lăsa arsuri usturătoare și mai ales te alegi cu vărsare de lacrimi.
Un singur foc am aprins până acum în viață, dar s-a stins când au apărut alte scântei și știți că puteți stinge un incendiu provocând alt incendiu?
Un lucru știu sigur, n-am să mă mai joc cu focul prea curând.

Comentarii

  1. Şi eu sunt îndrăgostită.Şi e greu.Chiar dacă lumea crede că adolescenţii nu sunt destul de maturi,mulţi se confruntă cu o maturizare precoce,precum şi în cazul meu.Aşa că,şi sentimentele se schimbă-

    RăspundețiȘtergere
  2. merita sa iubesti,dar trebuie sa sti sa faci fata despartirilor.si sa nu te astepti la o iubire vesnica,laso sa apara ca o surpriza.oricum,iubire adevarat e una singura in viata,si de multe ori nu e reciproca...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te poti opune oricum. Nu e rau sa iubesti, dar dupa o vreme ti se cam acreste :)

      Ștergere
  3. mie mi sa acrit.o iubesc foarte tare inca,si mi-e foarte dor de ea,dar atat ne-am jignit amandoi,si atat ne-am certat,inca ma pot abtine sa nu o caut.a trecut o saptamana si nu am cautato deloc:))sper sa pot mai mult.e foarte bine ca nici ea nu ma cauta.

    eu iti spun sincer,ca nu as vrea sa mai iubesc cum am iubito candva pe ea,extrem de profund.parca a mai trecut ceva.nu stiu.

    inainte nu puteam sa nu o caut nici cateva ore:)))acum e o saptamana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa o cauti daca zici ca o iubesti. Nu lasa scanteile sa se stinga, nu merita dupa ce ai intretinut focul atata timp. :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)