Încă e vară-concurs cu e-book



Deşi e mai rece, e tot luna lui cuptor, mulţumesc Doamne că e mai răcoare totuşi şi pot plimba căţelul prin grădină sau pot pune o pătură pe iarbă fără să ma gândesc că fac insolaţie.
 Ce farmec are să mă întind pe pătură dacă nu am şi ceva de citit cu mine, eu de obicei prefer să citesc-mai nou- romane despre viață ori chiar și romane de dragoste. Ce bronz frumos iese când stai cu ochii în carte, chiar și la bunici în grădină, nu știți voi. :))
 I-am zăpăcit pe săracii bunici cu scotocitul meu prin casă după cărțile vechi ale lui tata și ale mătușii. Am tot adus pe ele acasă la mine și tot aș vrea să mai aduc, dar nu mai am de unde.
***

 Că veni vorba de cărți , am câteva sugestii pentru voi:
Mie una îmi plac mult romanele de dragoste, aşa că vă sugerez și vouă să aruncați o privire pe site-ul librăriei AdevarulShop, unde puteți găsi romane de dragoste cu reduceri de până la 50%.
Au prețuri calumea și nu mai trebuie să vă deranjați să căutați pe nu știu unde romane cu tema asta.
Mai au și cărți numai bune de luat pe plajă, până la 50% reducere -cărți pentru plajă , SF și Fantasy,  și biografii. De asemenea puteți găsi și cărți de self-help  la care se aplică de asemenea reduceri de până la 50%.
***
AdevarulShop este noul sponsor al blogului. :)

***

Revin curând cu alte noutăţi şi sper că la fel de repede cu recenzia romanului Jane Eyre de Charlotte Bronte.

***

 Concursul

Mă gândeam să organizez pentru voi și un mic concurs care va avea ca premiu cartea în format digital (e-book) Oscar și tanti roz de Eric-Emmanuel Schmitt, una din cărțile mele preferate.
 Ce trebuie să faceți? E să fiți sinceri și să spuneți de ce vă place să citiți acest blog, să scrieți și dacă aveți sugestii sau plângeri etc.
 Vă rog să formulați un text de minim 3 rânduri în care să încadrați cele de mai sus.Postați-l drept comentariu sub această postare.
 Toți participanții care scriu între 3 și 6 rânduri vor primi cartea prin mail. Așa că vă rog ca în comentariu să includeți o adresă la care să vă trimit cartea.Concursul durează până miercuri inclusiv.  Multă baftă! :)

Update -Concursul se prelungește,dar cei înscriși deja își vor primi cărțile.

UPDATE2 -CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT!

Comentarii

  1. Frumos concurs. Particip si eu.


    Eu cred că blogul tău este unic prin felul lui de a fi, felul în care construieşti recenziile, postările tale , toate au un strop de originalitate. Este o plăcere pentru mine să îţi citesc postările. Îmi place foarte mult faptul că schimbi de multe ori designul şi astfel cititori tăi nu se vor plictisi niciodată.
    Mult succes la cât mai multe postări.

    E-mail: lily_lady07@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos si felicitari pentru sponsor .

    Imi place blogul tau si ti-l citesc cu cea mai mare placere deoarece esti foarte talentata in ,,arta scrisului" iar tot ce scrii pe blog , in imaginatia si in capsorul nostru prinde viata .
    Apreciez faptul ca intotdeauna ti-ai respectat si rasfatat cititorii prin cuvinte frumoase , iar de fiecare data cand ai schimbat design-ul blogului ai facut-o din ce in ce mai bine , blogul aratand sooper de fiecare data .
    Ma bucura faptul ca ai si o pagina cu ,,FILME" unde ne recomanzi cele mai bune filme pe care le-ai vizionat ; si eu am luat 4 din acele filme , le-am vazut si mi-au placut foarte mult . Iar pe sfarsit , rezumatul la tot ce am zis face referire doar la urmatoarele cuvinte : Ai un blog exceptional pe care l-am citit , il citesc si il voi citi in continuare cu cea mai mare placere .

    Email : dragomir.mihai.viorel@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Uuu, ma bucur sa aflu ca ai primit sponsorizarea:). Felicitari <3 Hm..si acum mor de curiozitate sa aflu ce carti iti alegi sa primesti de la ei:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Mult succes tuturor participantilor. Daca doriti sa promovam acest concurs pe siteul nostru va rugam contactati-ne. Toate cele bune, echipa eConcursuri.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Abea acum am inceput sa iti citesc blogul, recent, si trebuie sa spun ca am ramas impresionata . Exprimarea si tot , felul in care scrii ma atrage. Nu am venit ca sa particip la concurs, vreau sa te intreb cateva lucruri :) Daca se poate ! Pune un "." intre brighter angel ca sa putem vorbi pe mess, nu pot da id-ul meu sub alta forma ;) !

    RăspundețiȘtergere
  6. Hey. Nu stiu daca mai e valabil concursul, dar tot o sa postez. :)
    Eu una nu am descoperit blogul decat de curand (ieri, de fapt), dar ma atrage foarte mult prin cartile alese cu bun gust, prin felul tau de a scrie si prin acest aspect adorabil, optimist, care te indeamna la visare. Oh, dar si prin postarile care nu au legatura cu literatura, care sunt foarte interesante si dau savoare blogului. ^_^
    Singura sugestie la care ma pot gandi momentan e: "keep up the good work!" :)
    Adresa mea de e-mail e raluk13_nt@yahoo.com .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ralu, sa spunem ca tu esti ultimul concurent, mersi! :) Iti trimit cartea acusica.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)