Mi-e dor ....de betigase



Vreau sa vina vara, ca sa fie vacanta, sa pot merge in tabara si in sat. Da in sat, ca sa inalt zmee precum un copilas inocent la fel ca si Casandra.
Sa hoinaresc prin sat cu Sara, sa ma racoresc cu apa din fantana si sa dau din evantai precum un mic ventilator care foloseste forta mainii.
Sa ma plimb desculta prin iarba si sa zbor ca din pusca atunci cand pasesc peste vreo pietricica.
Sa fac buchete de flori de camp si sa le duc bunicii si mamei ca sa le puna in vaza.
Parca mi-e dor de acele timpuri in care eram atat de mica si stateam foarte mult la bunica pentru ca parintii erau la serviciu.
Nu aveam papusile la mine si foloseam tot felul de betigase pe post de Barbie. Le aliniam pe marime, fiecare era un membru important al familiei si avea rostul lui, la fel ca in lume.
Mi-e dor de jocurile mele juvenile, de cand eram poate mai mititica decat Casandra, dar aveam o imaginatie bogata, faceam chiar si din nimic ceva.

Ma obijnuisem deja sa fiu singura, sa ma joc singura, parca ma intelegeam mai bine cu adultii decat cu cei de varsta mea, nu stiu dar am impresia ca si acum e asa.
In orice caz, mi-e dor.

Comentarii

  1. Da ce sa zic si mie mie dor de vara sa ma duc in excursi tabere si in sat sa am grija de nepotelul meu. Sper sa te poti bucura intodeauna ca un copil lsand haina de adolescent la o parte:):-*

    RăspundețiȘtergere
  2. copilaria e tot in tine, sa nu o lasi sa plece :) si la fel si imaginatia. E poarta catre taramuri incredibil de frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Se apropie vara :)

    sa fii mereu libera si copilaroasa cum zicea Diana . Vor veni timpuri cand viata te va duce catre granite si privirea ta va fi pusa sa aleaga . Pastreaza ti sufletul curat :) cum il ai acum , si daca ai nevoie vreodata de cineva cu care sa vorbesti , sa ceri un sfat nu ezita sa ma contactezi , nu iti promit ca am toate raspunsurile dar macar sunt alaturi

    RăspundețiȘtergere
  4. mersi, imi place mult ca pot sa apelez la cineva pentru o vorba buna, daca doresti poti face si tu la fel! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)