Înainte de culcare #3 - Bună seara, MelaniaE vară și seara dacă nu dormim din cauza căldurii, ne ține în priză câte un țânțar flămând, cazul meu.
Stau trează până târziu cu câte o carte în mână, și când în final închid cartea și sting veioza vine... și bzzzz.... și bzzzzz....bzzzz ... un bâzâit agasant. Mă face să mă simt ca un angajat pe aeroport. Dirijor de avioane.

Doar eu pățesc din astea?

Cam pe astea le fac eu înainte de culcare de vreo câteva nopți încoace.


Acum mă confrunt cu cartea Rodicăi Ojog-Brașoveanu, romanul Bună seara, Melania! . Mă atrage stilul autoarei și mă fascinează Melania Lupu cu motanul Mirciulică.
Melania Lupu este într-un fel vicleană, inocentă și nevinovată. Mereu cu un pas înainte de toți, de această dată ea plănuiește o spargere la muzeul de artă pentru a sustrage un tablou de Goya - Femeia cu evantai, pe care mai apoi să-l ducă peste graniță.
Îmi place cartea. O lectură relaxantă înainte de culcare, mai ales pe timp de vară. Misterul te răcorește.
Voi ce citiți?


Comentarii

 1. am citit si recitit aceste carti, sunt relaxante si amuzante!

  RăspundețiȘtergere
 2. si eu am citit anul asta cianura pentru un suras, chiar este un mister interesant cu mici momente amuzante. Eu citesc acum Departe de Lumea Dezlanțuita de Thomas Hardy .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Îmi place Tomas Hardy, am citit de la el romanul Tess d'Urberville și mi-a plăcut. :) Lectură plăcută!

   Ștergere
 3. Spr la citit! Aș vrea să o încerc și eu într-o zi, am auzit numai păreri bune despre autoare! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc, Ralu! Îți sugerez să încerci cărțile Rodicăi Ojog-Brașoveanu, sunt grozave. E a doua pe care o citesc de la ea.

   Ștergere
 4. Da, şi eu am trecut printr-o situaţie asemănătoare, noroc că mau mai lăsat ţânţarii, dar căldura e atât de agasantă. Acum citesc "Particule elementare " de Michel Houellebecq.
  Oh, şi chiar vreau să-ţi mulţumesc, pentru că ai anunţat concursul de la editura Univers, pentru că demult aşteptam o astfel de ocazie pentru poveştile mele care zac adunate într-un morman de hârtie, fără tine ajungeau maculatură!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Roxana, mă bucur mult că ți-au fost de folos informațiile. Mult succes cu manuscrisele pentru concursul Univers! :D

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)