Pe tocuri

Azi am fost femeie.
De saptamana trecuta m-am hotarat sa merg la biserica dupamasa asta.
Asa ca mi-am calcat maieul si boleroul care merg cu fusta pe care o voiam. Dupa ce le-am imbracat am realizat ca nu se potrivesc... asa ca mi-am scotocit iar prin sifonier si mi-am luat o alta fusta, o camasuta si sandalele albe, alea de nu le sterg aproape niciodata de praf si se fac gri dar macar au tocuri.
M-am trezit langa usa sa ma uit la ceas, vai de mine, ce tarziu e, trebuia sa ma intalnesc cu niste prieteni la si 40, da acuma e si 50 si nici macar n-am pornit. Ma ratoi la tata crezand ca vom prinde viteza, da' n-a fost de loc asa.
Am mers incet si sigur, cu masina, ca altfel nu ajungeam nici dupa slujba. Dar din fericire am ajuns la slujba.
Intr-un moment de atentie maxima, in care fosnetul pungii de pufuleti a unor baieteii nu se auzea, l-am ascultat atenta pe pastor si am si retinut, zicea o mica gluma:
Un domn ii da copilului o bomboana, mama lui ii atrage atentia:
-Cum ii zici la nenea?!
-Mai vleau...
....
Am ramas cu morala slujbei, si cu inca una, cand cineva iti impartaseste ceva pentru viata,tu sa fii cat de atent poti.
Pe drumul spre casa ma duceam ca o dama, cu spatele drept, pieptu-nainte si cu vreo cinci centimetri mai inalta. Cam atat aveau tocurile sandalelor, de care ma simteam foarte mandra, ca de' stiu merge pe tocuri... pana m-am trezit pe jos, cu un toc rupt, sezutul indurerat si gelzna sclantita. Imi dau jos problemele, adica sandalele, si ma furisez titptil pana acasa.
Apo mi-am dat seama ca e doar o "fabulatie" si ca daca as pati asa ceva as merge direct la urgente cu glezna si orgoliul ranite...
De aceea ma pazesc de tocuri pe cat posibil si le port doar la ocazii, din an in Paste.


Last edit: In caz ca nu ati inteles, nu am cazut , ma gandeam doar ce mi s-ar fi intamplat in caz ca as fi prin iepurele... :))

Comentarii