Doamna M.

Doamna M. e un spirit tanar care nu-si pierde niciodata voiosia. Ei ii place sa rada cu noi, de pataniile ei si de ale noastre.
Are o usa de dulap detasabila, pe baza careia a deschis o polemica, ajutandu-ne si pe noi sa ne punem in pielea personajului interpretat de ea cu usa in brate.
Reuseste, nu stiu cum, sa ne faca sa radem, chiar si cand ea poate plange dincolo de monitor.
Ne deschide imaginatia precum usa dulapului, da sfaturi cu un sarcasm de invidiat si cu un haz de nota 10.
O iubim pentru ca stie sa ne descreteasca fruntile cand deschidem calculatorul dupa o zi afurisita de scoala, cazul meu.
Are un jurnal (ne)personal pe care ni-l impartaseste, nu duce lipsa de inspiratie (ca multi dinte blog-mascatii lumii noastre virtuale).
Ne place de ea fiindca e "mama" noastra si noi suntem "fiii" ei "virtuali".
Pe Doamna M. o gasiti aici: http://www.out.ro/
De acolo aflam totul despre ea.

Comentarii

  1. Tu, fiinta draga, esti minunat de rotunda la suflet. Iti multumesc, ma onorezi, sa te fereasca sfantul sa te intalnesc, ca te sufoc cu pupatul!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu va multumesc! :) n-am primit o imbratisare "calduroasa" cam de mult timp... :) da merg eu la papusa mea si o primesc :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Bianca ai grija ca Nona a.k.a. Manon chiar nu glumeste o sa te stranga in brate si o sa te pupe pana la ultima rasuflare.

    RăspundețiȘtergere
  4. frumos ca ii dedici acest blog :)oamenii desoebiti mereu vor avea loc de cinste in inimi si in afara lor :) ( afara ma refer in modalitati de exprimare )

    RăspundețiȘtergere
  5. @Unu mic, mersi de avertizare, ma pregatesc si in caz ca o voi intalni pe Doamna M. pe strada voi sti la ce sa ma astept ;)
    @Madalina, multumesc pentru sprijin, m-am gandit mai de mult la ideea cu categoria "oameni deosebiti", dar abea acum am pus-o in practica.Si e pacat ca oamenii care merita sunt subapreciati,in schimb e apreciata prostia...

    RăspundețiȘtergere
  6. Oamenii deosebiti in zilele noastre sunt ca niste comori ce trebuie descoperite . Au nevoie de promovare . Insa tu ai facut un pas , altii dupa ce vor citi acest blog poate vor face si ei acest pas . Eu cred totusi in puterea exemplului

    RăspundețiȘtergere
  7. @Madalina.Adevarat graiesti! Sper sa ai dreptate. Ar trebui sa aiba fiecare om deosebit cate o statuie si asta nu doar pentru ca a luptat in razboi, poate sa o aiba pentru ca a facut pace pe timp de razboi. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Romania are nevoie de oameni ca tine in viitor . Exact pentru pacea dinlauntrul sufletului tau :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Mersi, Madalina. Si tu esti o persoana minunata. :) Desi nu te cunosc, sunt sigura de asta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sufletele voioase mereu se vor regasi pe anumite drumuri :) Sa nu uiti asta niciodata

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)