Printre cărți pe timp de criză

Mereu mi-am zis că voi fi atentă pe ce dau banii. Poate că sunt și eu puțin zgârcită sau poate că menirea mea nu  e să lucez cu banii mai ales că mă fâstâcesc îngrozitor când trebuie să dau rest dacă vând chiar și ceva mai ieftin de 5 lei. Las vânzările pentru cei ce se pricep.Când vine vorba de cumpărături, cel mai mult îmi place să-mi cumpăr covrigi, cărți și eșarfe. În rest, în aproape tot ce cumpăr consult pe cineva. La covrigi mă descurc cel mai bine, ador covrigii cu susan și încă un sortiment delicos de covrig cu crenvuști, la eșarfe prefer culorile turcoaz, albastru și verde-albăstrui.
Cărțile sunt marea mea provocare în materie de cumpărături. Gândesc mereu că vreau să le las urmașilor mei o bibliotecă drăguță plină de romane pentru care să nu-mi fie rușine ca ei să știe că le-am citit. Cum pentru acest hatâr am un buget să spunem mai limitat, pot sta ore în șir într-o librărie sau lângă raftul cu cărți din supermarket că să aleg cartea potrivită când prind momentul oportun. Să nu fie foarte lungă și să bata apa-n piuă de pomană, să aibă o descriere care să nu-i dezvăluie misterul dar să-mi dea măcar mici indicii despre conținut. A, și uneori sunt genul de persoană care mai judecă puțin cartea după copertă, deci și acesta e un amănunt impotrant dacă vrei să-mi vinzi cărți :)).
Am prin bibliotecă câteva cărţi plictisite pe care nu le-am parcurs în întregime:

  • Tote familiile sunt psihotice-Douglas Coupland
  • Schilf- Juli Zeh
  • Pivniţele Vaticanului-Andre P.G Gide
  • Moş Goirot-Honore de Balzac
  • Vipera sugrumată- Herve Bazin
  • Salonul roșu-August Strindberg
Și alte câteva, pe parcurs le voi citi și precis voi pune scurte opinii pe blog.
 Am desigur și cărți pe care le-am citit și mă bucur de asta, mi-au plăcut:

Acestea plus încă altele pe care sunt mândră să le las nepoților și sper să la placă și lor cum îmi plac mie.

Comentarii

  1. Si eu am citit Black Beauty si Viata secreta a albinelor. Sunt carti frumoase, capodopere recunoscute ce merita citite. Succes cu cititul si cu blogul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da. Sunt carti foarte bune! Multumesc, succes si tie! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)