De weekend...pentru post



În sfârșit weekend. A început perioada tezelor la mine în școala ... sper să iau note bune.
 Am intrat și în Postul Crăciunului, nu că aș ține post, dar  mă bucur că s-a dat în felul acesta startul și la colinde și cântece de sărbătoare. Dacă tot nu pre fac eforturi în materie de alimentație, vreau ca în acest post să îmi stăpânesc mai bine nervii (deși în general sunt destul de pașnică, mereu e loc de mai bine) și gândurile. Se zice că nu e post dacă singurul lucru de la care te abții e mâncarea de dulce, trebuiesc f[cute și alte eforturi.
 Pe lângă toate astea, am văzut că în oraș deja se montează beculețele de sărbători, cum să rămâi indiferent la așa ceva? Eu una nu pot, îmi aminteșete de copilărie, de tramvaiul copiilor, de momentele în care Moșul exista și pentru mine și mă bucuram.

Și dacă tot e weekend,  avem și activități interesante în Oradea. Activități precum Nocturna bibliotecii, prilej pentru bihorenii interesați de citit de a se abona gratuit la bibliotecă și de asista la diferite evenimente precum vizionări de filme, expoziții sau prezentări de carte. Dacă sunteți din împrejurimile orșului, nu ratați! 

____________________________________

Să vedeți azi în autobuz... veneam de la școală, autobuzul ca de obicei foarte plin de oamenii din aproape toate mediile sociale.
 La un momentdat o fătucă de generală își scapă covrigul pe jos.Auzisem înainte că vorbește maghiară, în fine, am văzut că se apleacă și îl ridică.Mi-am zis, a uite ce bine-crescută e, nu lasă mizerie pe jos. După ce mă uit mai bine, am văzut că moflăia ceva, era bucata de covrig ridicată de pe podeaua autobuzului
Mda, bine că măcar n-a lăsat mizerie, dar nici chiar așa. 

____________________________________

 Eh, oricum, noi să fim sănătoși, că de restul se ocupă Domnul, timpul și cine mai dorește.
Mă scuzați de paranteza de mai sus, dar m-am amuzat copios pe seama mâncăcioasei.
 Voi cum faceți ca să arate mai mult a Crăciun?  eu una abia aștept prima zăpadă.
de pe www.lilisor.net

 Aaa, și ca să vă mai zic de cărți noi în bibliotecă, am 3. Primele două sunt cele câștigate pe blogul lui Lilișor :
 Gestapo de Sven Hassel  și O călătorie spre centrul Pământului/Goana după meteor de Jules Verne.
Iar de la Libris am Speranță de viață de Dean Koontz, carte pe care o citesc acum.


În concluzie, să ne bucurăm că vine Crăciunul, eu una mă bucur tare, tare! 


Până atunci, haideți să ne bucurăm și de acest weekend. 


Comentarii

  1. Eu am scapat deja de doua teze, iar urmatoarele doua vor fi mai usoare. Nici nu avem multe ore saptamana viitoare. :)
    Sub nicio forma nu mai pot astepta pana la Craciun! Iar supermarketurile parca ne fac si ele in ciuda, expunand deja tot felul de dulciuri si jucarii legate de Craciun. ~_~
    Un week-end relaxant si plin de zambete iti doresc! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu mai am doua teze din 4...in 2 saptamani scapam de toate...e scurt semestrul. Multumesc, un weekend placut si tie,draga Ralu! :)

      Ștergere
  2. Si eu ma bucur de venirea acestei perioade. Eu tin postul.Intotdeauna am tinut postul de Craciun si cel de Paste. Ma simt mult mai bine dupa aceasta perioada.

    Foarte amuzanta intamplarea :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super, bravo. Eu, sincera sa fiu n-am tinut nici o data un post intreg.Tineam post cand eram in sclasele mici si spre rusinea mea de atunci n-am mai tinut. Cred ca mi-ar fi destul de greau,avand in vedere ca sunt cam pofticioasa :(

      Ștergere
  3. Zi si tu cine nu asteapta prima zapada?:X e cel mai frumos moment din preajma sarbatorilor...sa ninga,sa fie bradutul,si sa ascultam colinde8->! excluzandu-l pe mediatizatul mos craciun,eu inca tin la sarbatoarea asta si in pofida tuturor celor auzite despre craciunul in sine,vreau sa fiu mai curata cu ocazia acestei sarbatori:)vorba ta,sa las loc si de mai bine;))ca eu nu prea las si tu sti asta!
    La faza cu covrigul...ma abtin.:-s

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La faza cu covrigul eu m-am distrat cand mi-am amintit. :)) Copil pofticios...Cat depre ideea depre sarbatori, sunt de aceeasi paere, desi ma bucur de bucuria celor mici la primirea cadourilor.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)