Cărţi noi și dorințe

Mă pot lăuda şi eu acum cu noile mele achiziţii. Eu una prefer să împrumut cărţile de la bibliotecă, dar sunt unele cărţi care îmi plac aşa tare că aş prefera să le am în biblioteca de acasă, ştiţi voi, să le las nepoţilor. :))
Am cumpărat de probă prima carte din seria Forţele răului absolut de Kelley Armstrong,INVOCAREA, să văd dacă îmi va plăcea. Nu prea sunt cu genul acesta de cărţi, singurele cu care am avut tangenţă din genul fantasy au fost Jurnalele Vampirilor  seria de buzunar. Cărți care mi-au lăsat un gust cam sărat, ca sângele cu care se hrănesc Stefan și Damon.
 Toată povestea se învârte în jurul lor, povestesc cum se hrănesc, ce victime mai fac, cum fug din orășelul lor și cam atât. Seria originală e în opt volume, am citi primul și puțin din al doilea și m-am săturat.  Acum am dat de Forțele răului absolut  care e cu fantome, e mai atractivă ca poveste și are suspans. Îmi place primul volum la nebunie, am mers azi să-mi iau și următoarele două, REVELAȚIA și RĂFUIALA, mă bucur că m-am mișcat repede, altfel se vindeau și rămâneam de căruță.
Puteți comanda online cărțile de aici .
 Și cum a fost ieri Ziua Mondială a Cărților, am aflat de pe un blog că plimbăreților de pe pietonală li se pregătește o surpriză plăcută de către Colegiul Național "Mihai Eminescu"  în parteneriat cu librăria online ELEFANT . Am dat şi eu o fugă să cumpăr nişte covrigi şi am fost cadorisită cu Snobii de Julian Fellows (poza mai sus). Să te tot plimbi de ziua cărților cu asemenea surprize :D Mai vrem! :))
 Voi reveni curând, poate mâine cu recenzia de la INVOCAREA, iar mai apoi vedem.Voi ce mai aveți nou? Aa, pe  lista de dorinţe ar fi Se numea Sarah, Soţia călătorului în timp și De veghe în lanul de secară.  O seară frumoasă vă doresc!
P.S nu mă mai satur să mă joc cu fermoarul de la google. L-aș fi stricat de câteva ori dacă nu ar fi virtual.:))

Comentarii

  1. Uuuu, FRA este 0o serie destul de buna, insa nu cea mai buna...dar s-ar putea sa-ti placa...mie cel putin mi-a placut :D eu mi-am luat volumele 2 si 4 din seria Micutele mincinoase si am citit Baltagul, pentru ora de romana :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie una imi place mult primul volum pe care spre sa-l termin odata :)) sunt tot in criza de timp de cand a inceput scoala. Baltagul l-am citit si eu pentru scoala si e destul de fain.Am vazut un reportaj zilele trecute despre un urmas al lui Nechifor Lipan :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Observ ca iti place sa citesti. Ai toata admiratia mea si promit sa te citesc saptamanal, daca nu zilnic :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Adelina: Da, imi place cand am timp si chef. :) Te mai astept!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)