Exact azi

***Am găsit o vânătaie pe picior și mi-a venit în minte o chestie, unde dai odata doare, dacă te ajută soarta și nimerești și a doua oară tot în același loc te doare de trei ori. ***
Parcă mi-e dor de picioarele pline de vâtătă și julituri din copilărie. Parcă fustițele înflorate mergeau mai bine lângă albastrul-violet al pielii învinețite decât cu beșicile de la pantofi. Atunci era altfel, hainele deveneau una cu mine imediat ce au fost îmbrăcate, acum mă mai uit de cinci ori în oglindă să văd dacă-s eu sau o necunoscută.Asta nu din cauză că aș fi cea mai cochetă fată din lume, e doar pentru că nu îmi place că nu mai văd un copil în oglindă când mă uit.
***
Exact azi și-a găsit și boala să dea peste mine, aveam planificat aproape orice moment al zile, de ce nu și-a găsit o zi în care eram plictisită.
***
Mereu mi-am dorit să zbor, dar nu din cauza amețelilor.Vreau să zbor deși mi-e frică rău de înălțime, și când trec pe podul de tren mi-e frică.Mai ales când văd că dedesupt e șoseaua și trecătorii, dacă aș fi deasupra apei ar fi mai ok, știu că aș ateriza în apă, dar pe șosea e mai dureros să aterizezi. E o senzație ciudată, mi-e frică de multe pe lumea asta, frici pe care nu le aveam când eram mică.De aceea vreau să fiu iar copil, să scap de fobii și de beșicile de la pantofi (ar mai fi și alte câteva lucruri de care vreau să scap).

Comentarii

  1. Si mie mi-e dor de copilarie :(..Desi si acum inca mai am vanatai pe picioare..de unde nu stiu :)) Mi-e dor de verile in care dormeam cu varamea cate 2-3 zile la bunici, apoi mergeam acasa si a doua zi iar veneam si toata ziua nu faceam altceva decat sa ne jucam ...uf :( Totusi, iubesc si adolescenta asa cum iubesc copilaria...diferenta e ca daca in copilarie imi doream sa fiu mai mare...acum imi doresc sa raman asa pentru restul vietii..

    RăspundețiȘtergere
  2. Din cat am inteles, adolescenta trece cel mai repede.E doar o perioada de tranzitie intre copilarie si viata de adult.Trebuie traita frumos ca sa nu o regretam.Ce facem rau in adolescenta ne poate afecta viata, e luat ca atare, desi gandirea e inca de copilut. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti-am pus deja link.ul in blogroll :*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)