Ajutor pentru Ionuț

Bună prieteni, e o zi călduroasă nu?E vară, e vacanță,  deci să nu ne plângem pentru că suntem săsătoși și voioși.
Ei bine, de curând am aflat despre un foarte talentat băiat de pe desenatori că nu se poate bucura de vacanța de vară  cum o facem noi în mod obișnuit... Ionuț (alias Shagoon) suferă de o afecțiune gravă,  distrofie musculară progresivă duchenne, de la o vârstă fragedă  este imobilizat la pat. Ionuț desenează foarte bine, chiar fotografic.
Sad man by Ionuț


Vă scriu mai jos mesajul pe care vă rog să-l citiți, iar dacă nu puteți ajuta cu donații în bani măcar să-i acordați o postare pe blogul vostru pentru a-i susține cauza, în speranța că mesajul  va ajunge la urechile celor care au posibilități de a-l ajuta.


 Vă rugăm din suflet dați o șansă lui Ionuț...are nevoie urgentă de transplant cu celule stem în Ucraina sau China...el suferă de o afecțiune gravă, distrofie musculară progresivă duchenne...de la o vârstă fragedă el este imobilizat la pat iar viața lui stă în mâinile părinților care nu au un loc de muncă, trăiesc cu gândul că într-o zi ceva se va schimba în bine pentru fiul lor.

Noi, un grup de prieteni virtuali încercăm să facem posibil ca mama lui să strangă suma necesara de bani (33.000 de euro) pentru operație...
Ionuț este un copil deosebit, cu foarte mult talent la desen...Internetul este practic viața lui...momentan nici de acest lucru nu dispune...
VĂ RUGĂM DIN SUFLET SĂ NE AJUTAȚI SĂ FACEM CÂT MAI CUNOSCUTĂ POVESTEA LUI...


Cozmita Georgeta(mama)

Com Grumazesti

Sat Netezi Nr.16

Jud. Neamt

Telefon: 0721 80 95 10

Cont euro: RO 43RNCBO199054945310002

Cont lei: RO 70RNCBO199054945310001



Suma stransă trebuie sa fie în valoare de 33.000 de euro.Haideți să îl ajutăm cu toții pe Ionuț, măcar cu cât putem.

Am aprecia foarte mult dacă ați distribui mai departe acest mesaj pe site-urile de socializare și pe bloguri.Mulțumim!






p.s http://ajutatilpeionut.blogspot.ro/ este blogul unde outeți afla mai multe despre el

Comentarii