Avem un Zoo!

Poster We Bought a ZooAm văzut ieri filmul Avem un Zoo!  (titlu original-We bought a Zoo) , l-am găsit online și m-am uitat la el chiar dacă am pornit filmul pe la unu noaptea si l-am văzut până pe la 3 dimineața. 
 Acțiunea are loc după ce soția scriitorului Benjamin Mee moare, acesta se hotărăște să se mute împreună cu cei doi copii ai lui,Dylan și Rose, într-o altă casă, undeva mai pitoresc, la țară. Agentul de vânzări îi plimbă prin mai multe locații, apoi ajung la o casă la țară de care Benjamin este pe loc îndrăgostit. 
 Atunci află ca acea casă este de fapt o grădin Zoo și o poate cumpăra cu condiția că va avea grijă de animale și va redeschide grădina pentru vizitatori.
 Filmul nu prea are mister, dar are câteva faze comice, nu este unul excepțional, dar merită văzut.În următoarele săptămâni Benjamin, copii și angajații lui se vor ocupa de reamenajarea grădinii zoologice pentru a o putea deschide vizitatorilor.  Filmul are la bază povestea reală a lui Benjamin Mee, cu câteva modificări. 
Cam atât despre film, eu personal i-aș acodra nota 7/8 din 10. Voi l-ați văzut? Ce credeți despre film?Dar despre carte?
***
 Ieri s-a vrut a fi o zi bună și așa a fost chiar și dacă am rămas cu mașina în drum și dădea să plouă, lucrurile s-au rezolvat cu bine până la urmă și am ajuns acasă cu bine, thank God!:)
 Azi a fost zi de curăţenie pânp acum, ce va fi după, încă nu ştiu. :) Cert e că am revăzut părți din cameră pe care nu le-am văzut de multicel. Cam thatțs all pentru azi. Revin curând cu o noua recenzie, sper.

Comentarii

  1. Am vazut filmul, este frumos si recunosc, la inceput ceea ce m-a atras la el a fost actrita, imi place Scarlett Johansson si daca a mai fost pusa si intr-un film cu animale :D cu atat mai mult nu avea de gand sa-l ratez.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai un premiu la mine pe blog : http://viziunidinviata.blogspot.ro/2012/07/premiu.html

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)